Hit mig med dit fineste skud af sommeren

Min datters allerførste sommer var ikke så fantastisk, for at være ærlig. Hun blev født den 4. juli, så jeg var fed såvel som sved hele sommeren. Jeg sov næppe. Postpartum havde jeg enorme bryster, der sandsynligvis var synlige fra hele bugten i San Francisco. Jeg var bange for at blive alene med begge mine egne børn i meget mere end to timer. Hun skreg i køretøjets sæde såvel som gjorde hver road trip elendig. Så i stedet for den sommer, tror jeg slags på dette som hendes allerførste sommer. Denne sommer var hun sjov.

For mig indebærer sommeren blå himmel, badedragter samt latter. Dette foto af Scarlett fanger alle disse ting. Jeg er sikker på, at de professionelle fotografer blandt jer vil se det anderledes, men jeg tror, ​​jeg vil se tilbage på dette foto som symbolsk for Scarlett’s babyskab såvel som hendes allerførste sommer.

Menneskerne på Sony sendte mig dette cybershot med smildetektion, 7,2 megapixel samt masser af andre funktioner. Min anden foretrukne del af videokameraet er den varme lyserøde bring -situation, jeg fik til det. Min allerførste foretrukne del er, at det tog dette billede.

Så hvis du har et foretrukket billede fra denne sommer, skal du indsætte linket i kommentarerne. Alle af os vil se!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.