En familiedag på løbene med Great British Racing

AD.

Vores familiedag på Ascot Racecourse lørdag var helt ideel fra start til slut. Solen skinnede hele dagen lang, men der var også en leg, så vi følte os ikke flustede, og børnene, vent på det, var i godt humør og argumenterede ikke en gang- en første!

De gode vibber var bestemt vidnesbyrd om Great British Racing og deres marmelade-pakket, meget sjove lanceringsbegivenhed, som så os vende tilbage til at arbejde med mærket igen i år, til støtte for deres sommer kedsomhedsinitiativ under 18s løb helt gratis (du kan måske Husk, at vi arbejdede med dem sidste år og mødte David Walliams).

Dette meget initiativ ser 60 racecourses overalt i Storbritannien, der leverer under 18’erne helt gratis indrejse, når de ledsages af en betalende voksen hele året rundt, og i løbet af sommerferien er der også over 200 inventar, hvor børnene også kan køre helt gratis med en betalende voksen Som masser af familiedage på racerbane, sprængte seværdigheder og aktiviteter for hele familien.

Hvis du er noget som mig, vil du være desperat på jagt efter at fylde de næste 7 uger med så adskillige underholdende, stressfrie, lave omkostningsdage ude i det fri, og dette er bare billetten. Bogstaveligt talt!

Ascot var vært for et stort fairground-område for familier lørdag med et frit fald hoppende område mine børn var besat af og ville have mig til Virtual Reality Bus, som børnene kunne spille på Oliver, blev indkapslet af, tekopper og Helter Skelter, helt gratis slik (første gang jeg har spist en Murray Mint, fordi 90’erne), dansworkshops og stimulerende historiefortællinger.

Der var masser af steder for børn at spise og drikke også fra pop-up-restauranter til isvogne, og vi følte os heldige at blive inviteret til at komme tæt på de smukke heste, før de kørte på dagen.

Vi spiste også i en spektakulær kasse med ekspansiv udsigt over racerbane, og der var bobler i masser til forældrene også (jeg er sådan en let, at jeg havde stoppet ved 2 glas og stadig havde brug for en disco lur, da jeg kom hjem).

Inde i kassen glædede børnene sig over at farve i en enorm racing-tema plakat samt lege på en en livsstørrelse Connect 4 (jeg tabte 8 gange til Oliver-Argh), og Xander kunne ikke få nok af ‘Don’t Buzz The Wire ‘-spil, der nærmede sig, hvis du rørte ved stangen.

Frokost var en ekspansiv buffet med røget laks, krebs, quiche, koldt kød og vaniljesaus og chokoladekage. Børnenes bord leverede alle barnets favoritter med pølse og mos, Mac ‘n’ Cheese og Petit Pois.

Der var plantebaserede muligheder for mig med gurkemeje ris med grøntsager, en kartoffelmedley og jordbær- og raketsalat.

Vi mødte også den strålende dynamiske og fuldstændig fantastiske, Tess Daly, som er ansigtet til kampagnen og tilbragte dagen med at filme med GB Racing. Tess var klient nok til at chatte med min pludselig genert to drenge, og bemærkede venligt, hvor smukke de var. Aw.

Nu, mens de unge drenge sprang op den luksuriøse buffet, der blev taget til os i kassen, da de var børn, ville de spise hvert flippende 5 minutter, så også goblede kyllingburgere på Katsu Burger -varevognen, hvor vi mødte meget kok, Saraa, Hvem spurgte, om vi alle kunne have et foto sammen. De unge drenge annoncerede, at burgere var de bedste, de nogensinde havde spist så hatte til Saraa!

… sådan en sjov familiedag ud.

Har du deltaget i løbene med dine under 18’ere før?

Find ud af meget mere på :.

* Jeg blev stylet af Lauren Jobling Styling (Blazer A Gift C/O Baukjen, Baglouis Vuitton Neverfull, Dress-H & M, Peadband-Topshop, Personaliseret halskæde-Tankevækkende indtryk begavet, kiler Tommy Hilfiger. Drenge ‘T-shirts af Gant og Ralph Lauren begavede sig også, drenge Chinos Ralph Lauren og næste henholdsvis Pumps-M & S).

Dette er en sponsoreret kampagne, men som altid er mine ord ærlige.

Køb min bedst sælgende bog i paperback eller lyd

Min debutbog er min guide til at overleve og trives på arbejdet og derhjemme og giver indsigt i, hvordan man opretter et digitalt firma eller vender tilbage til arbejde med selvtillid.

Mumboss: Den sandfærdige mors guide til at overleve og trives på arbejdet og derhjemme (UK 2. udgave)

Tilgængelig på Amazon eller hørbar

The Working Mom: Din guide til at overleve og trives på arbejde og hjemme (US/Canada Edition)

Tilgængelig 8. september 2020. Køb nu på Amazon

Ligesom hvad du har læst? Så hvorfor ikke følge Vicki på Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest og Instagram

Gå aldrig glip af et indlæg!

Abonner på HonestMum til mit ugentlige e -mail -nyhedsbrev, hvor jeg deler mine nye blogindlæg, bloggingtips, begivenhedsinvitationer, konkurrencer og nyheder om min nye bog. Jeg deler aldrig dine personlige data med tredjepart.

FacebookTwitterPinterestEmAiltumblrshare

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.