Gør rejser let med de bedste småbarns rejsesenge!

At rejse med et lille barn kan helt sikkert være udfordrende! Dette gælder især, når det vedrører sengetid og finder ud af, hvor dit lille barn vil sove. Hotelbed kan være høje og farlige, men gulvet eller en rulle-away-seng kan være lige så vanskelig. Uanset om du går til nogle af de bedste steder at rejse med børn eller bo hos familien, her er de 8 bedste småbarns rejsesenge! De vil give dit barn et behageligt, sjovt og sikkert sted at sove, når de rejser. Sengene på denne liste er lette at konfigurere, bryde sammen og bære med dig, hvilket gør dem must-haves, uanset hvad din destination er.

Bedste luftmadrasser til rejser småbørn

Luftmadrasser er en fantastisk mulighed, når du rejser. Mens du kunne vælge en let dobbelt-størrelse luftmadras, vil jeg anbefale at få en luftmadras lavet specifikt til småbørn. Dette skyldes primært, at disse vil have indbyggede oppustelige skinner eller kofangere. Dette vil lette din bekymring for at forhindre, at dit lille barn falder ud af sengen i løbet af natten.

Toddler -luftmadrasser er basale og lette at bruge, så de tilføjer ikke spændinger på lange rejsedage! Hvis du er bekendt med at oppustes og dekomprimeres en luftmadras, fungerer disse lige det samme. Nogle har endda teknologi, der gør det enklere at tømme og komprimere dem. På denne måde passer de let tilbage i en bærende sag.

Shrunks Toddler Air madras

Denne småbarns luftmadras er guldstandarden. Det er en af ​​de bedste oppustelige småbørns rejsesenge. Det er en konventionel luftmadras med tilsætning af enkle, lave kofangere på siderne for ekstra sikkerhed. Designet gør det nemt at komme ind og ud eller tjekke dit barn hele natten. Den midterste del har et rum omkring kanterne til at gemme et ark, hvilket gør det nemt at blive klar til seng og pakke op.

Hiccapop oppustelig småbørnseng

Hiccapop -oppustelig småbørnseng kommer i 2 stykker, hvilket giver den højere kofangere for ekstra sikkerhed. Den midterste del af sengen kommer helt ud for at gøre det nemt at tilføje ark og kan bruges separat, når dit barn bliver ældre og har ikke brug for kofangere om natten. Denne madras blæser sig hurtigt og tømmes hurtigt, så du ikke har meget opsætning før sengetid.

De bedste foldede barneseng og pop -up senge til småbørn

Nogle af de bedste muligheder for småbørns rejsesenge er barnesenge og dukker op senge. Disse er let sammenfoldelige og sammenfoldelige sengeindstillinger. Du kan indstille dem hurtigt og kan bruges som bænke eller ekstra sæder på en campingplads eller i baghaven. Dette er en god mulighed for dem, der søger efter en seng specifikt til camping, eller hvis du vil have noget, der er let at opbevare, let at konfigurere og ikke tager et ton plads. Brug af disse på et hotel eller i en vens hus giver dig mulighed for at folde det op igen i løbet af dagen for at spare plads på dit værelse, mens du gør det let at konfigurere til sengetid.

Privatlivets popsengstelt

Hvor sød er denne teltbed? Det vil virkelig give dit lille barn deres eget rum. Begge sider kan efterlades åbne eller lukkes (med masser af ventilation), hvilket kommer i nyttigt, hvis du er i et rum, hvor andre muligvis holder sig op senere end din lille. Husk, madrassen og sengeammen er ikke inkluderet, dette er bare teltstykket. Jeg værdsætter dog dette, fordi det giver dig friheden til at indstille det, som du gerne vil have. Det kan være nødvendigt at undersøge en af ​​luftmadrasser ovenfor for at placere inde, eller du kan blot gøre det komfortabelt med tæpper.

Kidco peadpod plus bærbar rejseseng

Dette kan være min yndlings småbarns rejsedel på hele denne liste! Det er så let at pakke sammen og påtage sig at vælge dig. Det er meget let, og meshet beskytter dit lille barn mod insekter samt giver mulighed for en fantastisk luftstrøm. Et andet fantastisk træk ved dette poptelt er, at det giver UV -beskyttelse, der antyder, at du også kan bruge det til beskyttelse på solrige dage. Denne rejseseng leveres med en sovepude, der let kan fjernes til rengøring.

Regalo min barneseng bærbar småbørnseng

Regalo My Cot Portable Toddler Bed har et meget let design, der let foldes ud. Dette er en af ​​de bedste muligheder for rejseseng, fordi det får dit barn fra jorden, men er stadig lav til jorden. Du kan også lægge et monteret ark på denne seng. Det kan også bruges som et sjovt sted for dit barn at sidde og hænge ud til filmaftener eller sleepovers. Denne barneseng er værd at investere, fordi den har flere formål, f.eks. Til camping eller endda i et legerum, i stedet for en småbørns luftmadras, der kan have meget mere begrænset brug.

Joovy Foocot Child Cot

En anden foldet COT -indstilling er Joovy Foocot Child Cot. Jeg elsker de sjove farver, denne kommer ind! Det er meget let at konfigurere og tilbyder masser af plads til din lille til at sprede sig. Det kommer også i sin egen rejsetaske komplet med en rem. Selve sengen har to opbevaringslommer til at holde et vækkeur eller komfortartikler i løbet af dagen. Dette er en fantastisk småbørnseng at tilføje til ethvert hotelværelse, krydstogtskibshytte,eller værelse.

Oppustelige sengekofanger

En anden mulighed for at skabe en sikker småbarns rejseseng er at bruge oppustelige sengekofangere.

Olarhike seng jernbanebrødre

Disse to oppustelige kofangere er vandtætte og har stropper til at trække sig under madrassen for at holde dem bedst, hvor du vil have dem. Disse kofangere arbejder med en bred vifte af senge. De er udviklet for at gøre det nemt at placere dem overalt i sengen. Du kan oprette et mindre søvnområde eller bruge dem til blot at adskille sengen. Alt i dette sæt pakker let op, og du kan opbevare det hele i en kuffert. Du kan oppustes disse kofangere med munden, så du behøver ikke at bære separate værktøjer eller pumper.

Åh skat! Oppustelig seng kofanger med luftpumpe

Disse følger det samme koncept som kofangere ovenfor, men jeg elsker at de kommer med en luftpumpe og lidt taske. Disse kofangere er så lette at rejse med, du vil sandsynligvis ikke engang bemærke tilføjelsen i din taske. Disse har ikke stropper til at fastgøre dem til sengen, så du bliver nødt til at sørge for, at de er fast på plads ved at dække dem med arket og gemme det fast under sengen.

Du vil måske også syntes om:

Den bedste lille krybbe til at transformere din lille børnehave

Bedste bedvedningsalarmer- hvordan man afslutter sengetøjet hurtigt!

De bedste småbarnsko til at gå (og forhåbentlig mindre snuble)

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.