Ting at optræde i Austin med et spædbarn eller lille barn

Alissa såvel som besøgende af babyscoopaustin udarbejdet denne fantastiske uge med sjov (mere som 2 uger!) For forældre i Austin, TX. Uanset om du er ny med Austin eller tænker på dig selv en austinit, har babyscoopaustin.com scoop på uanset hvilken baby! Hvis vi nogensinde kommer til Texas, forstår jeg, hvem jeg vil hænge ud med. Tak til Alissa for at dele alle disse fantastiske pletter!

Mandag
En foretrukken aktivitet mandag morgen er at tage spædbarn til spædbarnsblomere på Austin Children’s Museum. Denne open-play-session fra 9 am til tolv middag er udelukkende forbeholdt børn 3 år såvel som under. Det giver plejere såvel som deres spædbørn en mulighed for at tjekke ud og lege i en sparket atmosfære. Spædbarnblomstrere har ligeledes en sing-along såvel som historietid. Klapvogns parkeringsplads leveres inde i museet.

tirsdag
Hvis du har et nyfødt eller spædbarn så godt som du virkelig klør for at komme ud af hjemmet eller ud af sommerens varme, skal du glæde dig i et spædbarnsdag -film på Alamo Draft Home Cinema (kun tirsdag såvel som fredag). Forældre er i stand til at bringe spædbørn ind i filmbilledet til shows, der starter før kl. 14.05. (Kontroller webstedet for filmtider såvel som placering). De vender lysene lidt op, slukker lyden såvel som fineste af alle … græd er tilladt.

onsdag
For en god udvendig frokost såvel som spilletid skal du gå over til det centrale marked (North Lamar placering). Maden er lavet frisk såvel som sund. Det skraverede legeområde bruger to legetøj til bit og enorme børn. Central Market bruger ligeledes online musik om aftenen i weekenderne.

Austin har masser af fantastiske landmændsmarkeder i løbet af ugen, men en, som Austinites ser ud til at lide, er onsdag aften på trekanten på North Lamar. Åben fra 4-8, markedet har kun 100% lokalt dyrkede grøntsager, frugter, kød, æg, honning såvel som planter.

torsdag
En foretrukken morgen-/aftenvandring med Jogger-klapvognen er 3-5 mile stien omkring Woman Bird Lake (tidligere forstået som Town Lake), der ligger ved siden af ​​Downtown Austin. Spædbørn kan lide at fugleur, tæller hundene i snor samt stopper for at fodre ænderne såvel som skildpadder under turen. Fodgængerbroer såvel som et tæt på tog gør denne tur meget mere fascinerende for mor såvel som baby.

Efter en tidlig morgenvandring ved søen, Zip videre til Zilker Park for spilletid samt en miniatyrtogtur på Zilker Zypher. Togturen på 3 mile løfter parken i et langsomt tempo. Andre funktioner i Zilker Park inkluderer; Et stort legerskab såvel som separat lille barnområde, dækkede picnicborde, en indrømmelser betyder snacks, en udsigt over svømmere i Barton Springs samt offentlige toiletter.

Fredag
Byen Austin tilføjede for nylig en ny Fountain Park, der officielt blev navngivet, Butler District Park, nær Woman Bird Lake. “Dancing Fountain Park” findes ved siden af ​​Palmer Events Center såvel som bag Dougherty Arts Center. Fontæneområdet har huller, der skyder vand ud af tud. Spædbørn kan lide de små vadeområder, hvor vandet kun er inches dybt. Da området for nylig er udviklet, er der lidt skygge. Medbring masser af solcreme såvel som snacks. Der er dog rene offentlige toiletter.

lørdag
De lokalt havde såvel som drevet boghandel, bogfolk, bruger fantastiske interaktive historietider for små børn såvel som førskolebørn. (Også på tirsdag såvel som onsdag formiddag).

Søndag
En sjov såvel som akademisk erfaring for mor såvel som unge er Austin Zoo. Dette er ikke din normale zoologiske have såvel som som Austins beboere, det er specielt såvel som fængslende på nøjagtigt samme tid. Fundet lige uden for byens grænser er zoologisk have virkelig et redningscenter såvel som helligdom for forkert placeret, forladt såvel som uønskede dyr. Det er mindre end en masse “Big City” zoologiske haver såvel som simpelt at navigere til fods. Udstillingerne inkluderer hvad som helst fra løver, tigre såvel som aber til longhorns, lamaer samt gryde grise.

For et autentisk Austin -show for små børn såvel som børnehaver har Ruta Maya Coffee Home et barns show med instrumenter såvel som levende musik på søndage kl. 10:30. Glæd dig i en velsmagende kop joe, morgenmadskager, samt fantastisk glæde for unge såvel som børn.

Bonusaktivitet: Vælg en yogaklasse
Hvis du kræver at komme ud af Austin -varmt eller krav en yoga -fix, skal du gå til en af ​​Austins store mor såvel som mig yogaklasser på Yoga Yoga (flere steder rundt i byen) samt Austin Kula Yoga (beliggende i det centrale Austin) . Undersøg websteder for tidsplaner.

Lidt mere for små børn såvel som børnehaver …

En anden Austin -original, Irie har været kaffehus, underholder husholdninger under deres “Kids Decaf Club”, som er den sidste lørdag i måneden kl. 10:00. Musikinstrumenter såvel som ballondyr holder unge underholderEd, mens forældre glæder sig over frisk ristet kaffe.

Deep Eddy Pool er en kølig oplevelse! Ikke kun er denne husholdningsvenlige offentlige pool et historisk vartegn, den er fuld af naturligt forårvand, der er en cool, niogtres grader. Det har en lav ende med en progressiv hældning for små børn såvel som små børn.

Hvis du er i Arboretum -området, er der et fantastisk legeområde for små børn af Amys is, der har koskulpturer at lege på, ænder at fodre, samt en springvand at se på. Mens du er der, kan du glæde dig af en kop Austins populære Amys is.

—–
Tak Alissa såvel som babyscoopaustin! Aktiviteterne i denne udgivelse blev leveret til os af Alissa såvel som har vist sig i babyscoopaustins nyhedsbreve over tid. Billeder blev ligeledes leveret af Alissa O’Bannon.

————-

Mere Austin Fun fra Wedolonia, der tilbragte en uge der med et spædbarn såvel som en børnehave.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.