Ordløs onsdag | Præcis hvor sund er din morgenmad?

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Jeg antager, at dette ikke er meget af en “ordløs” onsdag. Men det er onsdag, så jeg skal offentliggøre det som en “ordløs” onsdag, bare så jeg kan deltage.

Alle burde spise morgenmad hver dag. Det er det mest essentielle måltid om dagen. Hvis du ikke spiser morgenmad, får du muligvis vægt i stedet for at miste den. Selvom du ville tage mindre kalorier i, lærer at springe morgenmaden i gang med at trægte ned i det er stofskifte, så jo færre kalorier hjælper ikke dig med at tabe sig. Hvis du vil fremskynde din stofskifte, skal du spise lidt lidt hele dagen.

En hel del mennesker tager de mest kalorier ved middagstid, men forstod du, at det er sundere for dig at have et stort måltid ved morgenmadstid såvel som en mindre om aftenen. Din krop har brug for kalorierne fra mad om morgenen i køb for at have energi hele dagen. Hvis du undgår morgenmad, kan du også opleve fra træthed om eftermiddagen.

Hvad er alligevel en sund morgenmad? En sund morgenmad burde inkludere magert protein, fuldkorn, frugter såvel som grøntsager. Hvis du har travlt om morgenen såvel som ikke er i stand til at tilberede en sund morgenmad, kan en velsmagende morgenmadsryst hjælpe dig med at forblive sund såvel som at komme med din dag.

Du kan gøre Shakeology til din daglige morgenmad, hvis du springer over dette måltid. Hvad er Shakeology?

Shakeology inkluderer komponenter, der stammer fra kilder til hele fødevarer, giver de daglige vitaminer, mineraler samt andre næringsstoffer, som din krop har brug for for at bremse trang, hvilket gør det muligt for den at kaste holdt fedt.

Shakeology har ligeledes meget mere end 20 forskellige antioxidanter såvel som phytonutrients hjælper med at mindske fuldstændigt frie radikale skader, der kan resultere i hjertesygdomme, hjerteanfald, højt blodtryk samt slagtilfælde. Plus fiber, prebiotika såvel som fordøjelsesenzymer hjælper din krop omhyggeligt med at slippe af med toksiner meget mere effektivt samt fremme meget bedre absorption af næringsstoffer.

Relateret sundheds- og wellness -fordelene ved agurker

Shakeology har protein såvel som vigtige aminosyrer hjælper med at udvikle muskler samt mindske madtrang, prebiotika såvel som fordøjelsesenzymer hjælper med at forbedre fordøjelsen, regelmæssighed samt næringsstofabsorption, antioxidanter samt phytonutrients hjælper med at modvirke helt frie radikale skader, der kan resultere i degenerativ sygdom såvel som en hverdagsdosis vitaminer såvel som mineraler, der tilbyder din krop, hvad den har brug for for at fungere til ideel sundhed.

For at opdage meget mere info om Beachbody såvel som Beachbody -produkter, skal du gå til mit på internetkontoret.

Diskuter dette i vores forum

Link til dette indlæg: Ordløs onsdag | Præcis hvor sund er din morgenmad?

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Leave a Reply

Your email address will not be published.