Bryst er finest Fordelene ved amning

deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Ammer du dit spædbarn? Ammede du? Amning, hvornår var et ekstremt tvivlsomt emne. Tilbage i tresserne såvel som halvfjerdserne, da mange af os var spædbørn, der ammede. Hvis du plejede dit spædbarn, blev du tænkt på Strange, eller folk troede, at du var så godt med at købe formel. Min mor formel fodret alle fem af os børn. Alle hendes gode venner gjorde nøjagtigt den samme ting.

I dag antyder børnelæger, ernæringseksperter såvel som WIC, at du ammer dit spædbarn. Ifølge Motherwear’s Breastfeeding Blog har ”En forskningsundersøgelse fra Tyskland opdaget en reduktion på 50% i fare for SIDS for ammede babyer. Tidligere undersøgelser har ligeledes opdaget en lavere SIDS -hastighed blandt ammede babyer, men opdagelsen var lavere – 36% i en undersøgelse. ”

Nedenfor er nogle meget mere fordele ved amning:

Amning beskytter dit spædbarn mod gastrointestinale problemer, åndedrætsproblemer samt øreinfektioner

Amning kan beskytte dit spædbarn mod at etablere allergier.

Amning kan øge dit barns intelligens

Amning kan beskytte sig mod fedme senere i livet

Amning kan beskytte dit spædbarn mod ungdoms leukæmi

Amning kan beskytte dit spædbarn mod etablering af type 1 -diabetes

Amning kan beskytte preemies mod infektioner såvel som højt blodtryk senere i livet

Amning kan sænke din babys fare for SIDS

Amning hjælper dig med at tabe dig

Amning kan sænke dine spændingsniveauer samt mindske blødning efter fødslen

Amning kan mindske din fare for nogle former for kræft

Amning kan beskytte mod osteoporose senere i livet

Jeg har fire børn så godt som jeg ikke ammede dem alle, så jeg forstår begge sider af dette emne. Da min ældste blev født tilbage i 1997, var jeg ung såvel som ikke genkendte nøjagtigt, hvor nyttig amning var. Hun beskæftigede sig med mine forældre så godt som jeg var på college på fuld tid, så selvom jeg forstod nøjagtigt, hvor sund modermælk plejede hende var ude af spørgsmålet. Ved det tidspunkt, hvor mit andet barn blev født i 2006, var jeg ældre, gift som Nås tilbragte meget mere tid med min baby. Jeg begyndte at amme hendes bedste, efter at hun blev født, men hun havde en udfordrende tid med at låse sig. Vi opdagede begge denne nye idé, så godt som det tog et par uger for os at komme ind i en rutine med amning. Da hun var fire måneder gammel, vendte jeg tilbage til arbejde på fuld tid så godt som hun gik til dagpleje. På dagpleje blev hun brugt til at flaske fodring såvel som til sidst afviste brystet. Dette er ret almindeligt. Flaskefodring er enklere såvel som behov for mindre arbejde for et spædbarn. Det var unødvendigt at oplyse, at jeg var utilfreds, men vi var nødt til at skifte til formel såvel som mit spædbarn var meget gladere.

Relateret nøjagtigt Hvordan påvirker irritabelt tarmsyndrom eller IBS en persons evne til at tabe sig?

Da mit allerførste barn blev født et år såvel som en halv senere, arbejdede jeg ikke på fuld tid på nogen form for meget mere såvel som min anden halvdel så godt som jeg valgte, at vi ville prøve at amme, når vi igen. Han fangede det bedst væk og endte hurtigt med at være en mors dreng. Han hadede flasker såvel som napp. Jeg var hans napp såvel som han plejede for komfort ud over ernæring. Jeg følte en nærhed til ham i modsætning til noget, jeg oplevede med mine piger. Jeg plejede mit barn, indtil han var tolv såvel som en halv måned gammel, såvel som i dag deler vi stadig en særlig bånd.

I øjeblikket ammer jeg mit fjerde barn, der er tre såvel som en halv måned gammel. Han fangede hurtigt, ligesom hans søskende gjorde, så godt som hvad der går godt. Han begyndte lige at tænde såvel som nogle gange vil han bide, men jeg lader det ikke genere mig. Jeg forstår, at jeg gør det allerbedste for mit barn så godt som jeg vil fortsætte med at amme ham, indtil han er mindst et år gammel.

Hvad er din historie? Jeg vil gerne høre det. Ammer du eller flaskefoder?

Er du sådan som denne artikel? Se Juice Box Jungle for at tjekke meget flere ammende historier som denne.

Diskuter dette i vores forum

[YouTube http://www.youtube.com/watch?v=1pw93kkzymm&color1=0xb1b1&color2=0xcfcfcf&hl=en_us&feature=player_embedded&fs=1]

Link til dette indlæg: bryst er finest fordelene ved amning

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Leave a Reply

Your email address will not be published.