Link Love: Mother Inc, Everyday

En af blogs i min Google -besøgende er Mother Inc, dagligt. Jeg blev introduceret til det af Mother Inc, hverdagens bidragyder, Jackie, en god ven for samfundet samt udvikling af mor.

Grundlæggeren, Cat, er en brevpapirdesigner i San Francisco. Hun introducerede bloggen som et sted for hende såvel som kolleger, der udvikler mødre til at fange et par af værktøjerne, motiveringer såvel som fineste metoder, der understøtter dem i at drive innovative virksomheder i de stressende år med moderskab. Her er en smule stilbræt, som Feline bruger til at kommunikere, hvordan hendes liv ser ud.

Cat gør Q så godt som andre mennesker, der driver innovative virksomheder. Jeg kan godt lide, når hun spørger dem, hvordan deres dag ser ud. (Jeg kan bare ikke lide, når de siger, at de står op og træner kl. 06, da det får mig til at føle, at jeg allerede er bagud.) Tjek et par af interviewene>

En anden klassificering af meddelelser, jeg opdager interessante, er de “biz-how-tos”, der deler information bag kulisserne om at være en Etsy-sælger eller planlægge en begivenhed eller fotografere stadig objekter. tjekket et par af disse meddelelser lige her>

Awww, robot fødselsdagsfest! tjekket ud om det på Mother Inc, dagligt!

Nu fortæller du mig om en blog, du har tjekket regelmæssigt. Hvad er det, du kan lide? Stemmen? Humoren? Opskrifterne? Billederne? Kommentarerne fra andre læsere?

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.