Byt, mamas!

Vi er store fans af tøjet byttet som en piger-kun dagtimerne sammen. Fordi hvorfor skulle dine gode ting ikke gå til nogen, der vil glæde sig over det?! Vi har gjort det i cirka 10 år.

Da vi kom ind i forældrenes verden, begyndte vi at tilføje nogle moderskab og babyartikler til vores swaps, men i betragtning af at det ikke er vores hovedmål, og vi kan godt lide at bruge vores årlige swap til at komme sammen med venner, der ikke er mødre, vi donerer ikke fokusere på det.

Um, jeg har også brug for tøj!

Da jeg læste om swapmamas.com, tænkte jeg, der går du! Et online -samfund oprettet for at lette swaps, swapmamas.com har ingen punktsystemer eller regler, ud over “ingen penge tilladt”. For kvinder, der kan lide at bytte baby -ting, her er dit websted. Swap -mamas binder sig sammen med hinanden over placering, babyens alder eller en forpligtelse til at være sparsommelig og grøn. Forestil dig de samfundsaspekter af BabyCenter gift med markedspladsaspekterne på Craigs liste.

Da jeg bor på et sted, der er tæt befolket med mine venner, der viste sig at også have babyer mellem 2003 og 2008, føler jeg, at jeg har nok hånd-me-down action i mit liv. Jeg er en troende i hånd-me-down karma, ligesom Swapmamas-grundlægger og mor, Darcy Cruwys. Hvis du også er det, og du har byttet energi, der prikker i dine negle, skal du klikke over for at tjekke muligheden.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.