Bob Revolution klapvognanmeldelse

Jeg elsker mig en bob klapvogn. Jeg har købt en, blevet begavet en og endda modtaget en fra Bob -teamet. Hmm, måske sparede jeg pengene, hvis jeg vidste, at de ville sende mig en, men lad os tale om den klapvogn, jeg elsker.

Min ægtefælle og jeg – ja, for det meste ham – har kørt Bob Jogging klapvogne i mere end seks år, men denne sidste måned var vores første gang at teste Bob Revolution SE med det drejelige hjul i stedet for bare det lige hjul til at løbe. Og nu forstår jeg endelig forskellen.

Det låste lige hjul giver dig mulighed for at løbe hurtigt og langt; Du skal dreje hjørner ved at løfte fronten op; Vi har været betydelige fans af dette til både ægte jogging og kørende ærinder udendørs. Alec plejede at køre Holden til sin barnepige -andel i hele sine meget verbale småbarnsdage.

Det drejelige hjul giver os mulighed for at bringe dette behagelige off-road kraftcenter af en klapvogn til bylivet og overfyldte steder. Det styres let med den ene hånd selv omkring hjørner. Kurven er en god størrelse (skønt den bliver blokeret, når babyen ligner), og den ser behagelig nok ud til, at jeg ville ønske, at det kom i min størrelse. Bob SE giver os mulighed for at låse det drejelige hjul på plads, når Alec eller jeg er klar til at løbe. OK, jeg er ked af det, jeg gushing.

Efter 8 måneder og forandring er Sawyer næppe gammel nok til et løb, så vi har ikke testet denne funktion (OK den virkelige undskyldning: Vi har også 2 andre børn). Vi holdt det for nylig i drejelig tilstand og fik alt mudret på en familie sjov vandretur. Jeg troede, at jeg valgte en let to-mils løkke, men det viser sig, at jeg ikke er så god med trailkort. Uanset hvad du gør, skal du ikke fortælle Holden og Milo, at vi gik fire og en halv mil gennem varmen og bakkerne. Jeg var ikke helt sikker på, at vi alle ville gøre det i ét stykke, men Sawyer elskede det. og sover også i halvdelen af ​​tiden på trods af terrænet.

Super chill på sin familie sjove vandretur

Lyd sovende på ujævn terræn

Sidste weekend modet vi producenten Faire med Bob. Klapvognen var en mester, hurtig på stramme steder, men perfekt, da vi gik off-road (i græsset) for at undvige flammende drager eller støjende robotter. Jeg blev overrasket og imponeret.

Bemærk robotter og skarer, der sværmer

Beskyttet og spil (skal sove)

+++

Videregivelse: Denne bemærkelsesværdige klapvognanmeldelse blev sponsoreret af Bob, der sendte mig en, efter at jeg allerede havde købt to på egen hånd. Dejlig timing, Bob!

Leave a Reply

Your email address will not be published.