Sunde alternativer til Halloween -godbidder

deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Traditionelt klæder børnene på Halloween børn i sjove eller skræmmende kostumer og banker på nabos døre, der hilser dem med, “Trick eller Treat!” Hvis der ikke får nogen godbid, kunne børn gøre noget fræk på naboens ejendom. I årenes løb er de stadig populære Halloween -godbidder vokset, og slikindustrien i USA raker i milliarder af dollars hvert år.

Candy og sukker er ikke kun dårligt for dit barns tænder, men for meget af det kan resultere i diabetes, fedme og adfærdsproblemer. Her hos The Healthy Mothers Magazine ønsker vi, at dine børn skal have en sikker og sund Halloween i år. Så vi er kommet med et par sunde alternativer til de konventionelle sukkerholdige Halloween -godbidder.

1. Halloween goodie -poser i stedet for slik

Du behøver ikke at hilse trick eller behandlere med Candy Pass Out Goodie -tasker i stedet. Du kan finde lave omkostninger Halloween-tema legetøj i din lokale dollarbutik eller rabatbutik. Nogle af vores favoritter er klistermærker, blyanter og spiller smykker. Bryt pakkerne op, og placer en eller to af hver vare i Ziplock -poser eller festposer.

2. Begræns antallet af huse, dine børn besøger.

Selv hvis du bor i det, der ligner et godt middelklasse kvarter med hundreder af moderne hjem, ved du virkelig, at mange naboer? Det er måske ikke så sikkert for dine børn at tjekke hver nabo. Hvis du begrænser antallet af hjem, vil dit barnekontrol på Halloween også begrænse den mængde slik, dit barn får. To eller tre stykker slik om dagen er meget mere end nok sukker til dit barn. Hvis hans slik varer en uge, vil dette gøre Halloween speciel.

3. I stedet for at narre eller behandle, skal du tage dit barn til et samfundsfest.

De fleste byer og organisationer afholder Halloween -fester. Talrige af disse parter har kostume -konkurrencer og sjove spil, som hele din familie kan blive involveret i. Mange sandsynligvis, hvis dit barn går på en fest, vil hun komme hjem med meget mindre slik, end hun ville, hvis hun gik trick eller behandlede.

Halloween er en sjov ferie, og du kan gøre det ekstra specielt til dit barn uden det tilsatte sukker. Hvis du planlægger at sende dine børn ud trick eller behandling i år, skal du sørge for, at de ledsages af og voksen, og kan ses i mørke. Hav en glad, sikker og sund Halloween.

(Oprindeligt offentliggjort den 1. oktober 2012, Sunde alternativer til Halloween -godbidder)

Link til dette indlæg: Sunde alternativer til Halloween-godbidder
Relaterede 5 måder ryster hjælper travle mødre i løbet af ferien

5/5

(1 anmeldelse)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Leave a Reply

Your email address will not be published.