Vær vært for en tøjkontaktfest

ni måneder i, ni måneder ude? Noget i den stil. Din 46. regelmæssige vanskelighed er at erhverve noget nyt-til-du-tøj, som du vil nyde sammen med en eftermiddag med kæreste hilaritet alt sammen for bekostning af noget agurk-duftende sundhedsklubvand. Hvem er parat til at skifte noget tøj?

Rookie Mommies Sværhedsgrad #46-

Vær vært for en tøjskiftefest

Vi har påpeget dette koncept lige her såvel som der, men nu præsenterer jeg anvisningerne om nøjagtigt, hvordan man kaster en grundlæggende, men storslåede kvindes tøj skifter på egen hånd.

Jeg har ikke haft mindre end ti tøjbytter med mine elegante gode venner såvel som gød mindst tre forståede copycats. For rekorden er dette meget bedre som en no-kids-allowed begivenhed (eller bare forforbindere), så lad far tage Bambino ud for en vandretur, mens du får en velfortjent kæreste-tid. Hele begivenheden kan tage mindre end to timer.

Her er det trin-for-trin til planlægning såvel som hosting:

Sæt ud en dag. Arbejd med din partner eller en babysitter for at opdage en god dag til swap. Planlæg omkring lur såvel som at prøve at forhindre måltider for at sikre, at du ikke prøver at være Martha Stewart, mens du løber rundt i dit opholdsrum halvt nøgne.

Inviter kvinderne. Send en evite til alle dine potentielt klar venner.

Purge. Afsæt en god time såvel som rengør din garderobe med ting, du ikke har brugt i et år, eller ikke ønsker at bære ideel nu, selvom den passende omstændighed gav sig selv. Være brutal. Hvis du føler, at de vipper frustrerende problemer efter fødslen, skal du få en god god ven til at hjælpe. (Gør dit ægteskab den lille fordel ved ikke at spørge din anden halvdel, hvis din “røv ser enorm ud i dette”, da det sandsynligvis gør det!)

Varer. Ren såvel som fold tingene til swap. Bust ud af jernet endda. Fremstille en separat pose med tøj, der er så forfærdelig, at du ville være flov over dine gode venner at se (farvede tee-skjorter for eksempel)-disse kan gå i den gennemgangsstak (modelleret af Whitney som “før”)

Tænk på nøjagtigt, hvordan du opretter dit område til begivenheden. Er der et spejl, der er nyttigt i boligarealet, eller bliver du også nødt til at pæne din plads? Er der område til hængende tøj? Hvis du har plads til at “merchandise” dine ting, er det lidt sjovere at “shoppe”.

Lav bit -indikationer – Brug computeren eller komponerer på indekskort, hvad klassificeringerne af tøj er for at sikre, at gæsterne kan vende deres tilbud. (Download vores etiketter her.) Og få et par blanke etiketter, der tilbydes til dagen for.

På begivenhedsdagen:

Rydd op, bære yndig undertøj, få nogle appetitvækkere eller få dine gode venner til at bringe dem, såvel som vent på alle med at bringe dig nyt tøj! Vi begynder normalt at gennemse bunkerne tilfældigt tilstrækkelige såvel som at prøve ting lige her såvel som der. Når du prøver på en yndig spangly kjole, er det fair spil for en anden at gå på det. Lad dine gode venner vælge, hvem der virkelig ser fineste ud i det. Jeg er berygtet for at prøve at få mine hænder på alles fantastiske ting.

Bagefter skal du få nogen til at hjælpe dig tonsvis af bilerne og lastbilen eller tage ting direkte til velgørenhedsorganisationen.

BEMÆRK: Vi har ofte en get fat i taske kategori, barsel, mænds tøj, sko samt spædbarnstøj. Spædbarnstøj såvel som gearbytninger er også en fremragende idé, men denne fest er noget for dig.

Hvis du stadig ikke er overbevist, er lige her mine øverste otte grunde til at holde et tøjbytning:

Spis drink samt være glædelig (bare enkle snacks såvel som sundhedsklubvand)

Nyd en sjov eftermiddag med venner

Føl dig godt med at bidrage til en fortjent sag

Få en bunke med nyt tøj gratis (især fantastisk, hvis du har en skiftende-mor-krop!)

Få en tilladelse til at købe et par nye stykker til al din sparsomhed

Spil dress-up såvel som at blive fjollet

Purge dig selv af uønsket tøj

Giv din nylige feriegot (jeg kan godt lide at holde min i januar)

… Jeg går af med min soapbox nu.

Så kan du lide eller skubbe tøjet til mødre?

Totalede du denne udfordring? Kan lide det eller ikke lide det, fortæl os nøjagtigt, hvordan det gik:

Kommentar nedenfor.

Del et foto med os på Facebook.

Chat med os på Twitter eller Instagram samt udnyt hashtag #rookiemoms.

Link til din egen blog Udgiv om denne vanskelighed i kommentarerne.

Eller fastgør det til senere!

Pin det til senere-

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.