Hvorfor før-natal mavedans bare giver mening

to samtaler, som jeg for nylig havde fået mig til at tro, at selvom mavedans virker skræmmende såvel som ikke-min-ting, kan jeg gøre det, hvis jeg forventede igen.

Siddende er den nye rygning

Min gode ven Kelsey, en livscoach såvel som akupunktør, sagde ”Siddende er den nye rygning” Â under en maraton road trip -diskussion, vi havde om karriere, fødsel, forhold samt forældre. ”Du vil høre det mere så godt som mere,” sagde hun.

Og hun havde ret. Inden for et par uger så jeg denne artikel, være en forfatter, der flytter være en mover, der skriver, idet jeg anerkender, at mennesker i fortiden ikke sad i en indstilling i timevis hver dag, såvel som den effekt, dette har på vores krop, skulle være Overvejet, især for dem af os, der tilbringer meget tid på computere.

Stig op i siddende, stigning i C-sektioner

Del II af min rentesats i prenatal mavedans som et godt koncept kom, da et spædbarnsressourcecenter om Bay Area kaldet derefter kommer spædbarn afslørede deres nye klasseserie fra hofterne, med en meddelelse, der forklarede: ”Med de fleste af os sad ved skrivebordet Opgaver såvel som at klappe væk på computeren eller kloge telefoner, får vores kroppe ikke den hofte såvel som mavebevægelse, der kræves under graviditet såvel som fødslen for at hjælpe spædbørn med at bevæge sig på plads og hjælpe arbejdskraftudvikling i et mere stabilt tempo. Dette fører til ting som posterior spædbørn (ouchie), ‘manglende fremskridt’, samt øget udnyttelse af arbejdsforstørrelse, smertemedicin tidligere end virkelig håbet på (hvis overhovedet) såvel som C-sektion. ”

Ikke en ny ting, men en helt gammeldags ting

Jeg spurgte Sabrina Freidenfelds, skaberen af ​​derefter kommer spædbarn i Oakland, hvor klasserne afholdes, for at fortælle mig mere. Hun sagde: ”Når folk, der tror på mavedans, de fleste tror på forførende kvinder, der danser rundt om fyr, der ryger vandpidler, men det var virkelig en dans og bevægelsestype, der oprindeligt stammer tilbage til det røde campingtelt – kvinder, der hjælper andre kvinder i fødslen. Det er en metode til at flytte hofterne såvel som maven for at hjælpe med at få det spædbarn ned, flytte til ideel position samt hjælpe med at distrahere kvinder fra smerten ved arbejdskraft (før-epidurale dage). ”

Hvordan det virker

Doula, der er mentor i Oakland -klassen, forklarer fordelene ved mavedans som:

Styrke abdominal såvel som rygmuskler

Hjælp med alsidighed i bækkenbunden samt strækning

Forbedre kropsmekanik såvel som kropsholdning ((til ideel føtal positionering såvel som til genvinding af såvel som at bevare kernestyrke)

Plus, beroligende afslapning, vejrtrækning og/ eller visualiseringsteknikker.

Sabrina, der på 32 uger gravid, tager klassen selv, siger: ”Der er generelle mavedanseklasser såvel som på internetressourcerne, men de har bestemt ikke den stemning, den” søsterskab ” på. De fleste af os har to venstre fødder såvel som bare humrer vores metode med den, men der er ligeledes en vis alvorlig retning, der også foregår, såvel som dele af klassen, der virkelig tror på fødselspræparat såvel som postpartum -bedring. ”

”Det er den potente del, når det går fra meget, at en kvinder har det sjovt, hvilket gør vores mavedansseler til at være skimmede, såvel som så genkender vi” Vent! Dette hjælper os virkelig med at forberede os såvel som at komme sig fra denne skøre ‘at have en baby’ ting! ”

Sådan kommer du i gang

Ingen prenatal maven danseklasse i dit område? Først er du velkommen til at tage en rutinemæssig maven danseklasse. Du vil være den sødeste kvinde der, når du ryster din enorme mave rundt. For det andet skal du tænke på en video, du kan prøve i privatlivets fred i dit eget hjem.

Fotos høflighed kommer derefter spædbarn i Oakland

Leave a Reply

Your email address will not be published.