Ting at optræde i Ross Valley, CA med et spædbarn

Min gode ven af ​​en ven, Heather Hogan, overført til Ross Valley-området sidste år, lige i tide til at tilbringe sit andet rookieår i det smukke, familie- Venlig klynge af byer fandt 40 minutter nord for San Francisco. Hendes allerførste barn er i børnehaven såvel som hendes anden er 11 måneder gammel.

Heather afrundede aktiviteter for forældre, der online i Ross, Fairfax, San Anselmo, samt Kentfield. Det virker som et fremragende sted at tilbringe en uge på en ny mor.

Heather reflekterer:

Hvis du er heldig “” Nå, lad os tackle det, er vi alle heldige med vores sødeste af alle-skårne bit bundt af glæde “” Du vågner om morgenen og føler mig kun lidt tåget. Som lidt peppy af glæde for dit nye liv med baby. Så godt som du ikke kan vente med at tjekke så godt som at finde lige sammen med junior. Dog har du været så hektiske tælling af poopy bleer, måske stadig ændrer dine egne bleer, såvel som at sige takket være din egen Gud, at din hund ikke har brug for bleer, at du ikke har en plan om, hvor du skal gå ud i dejlige Ross Valley. Der er selvfølgelig den ekstra kompleksitet ved at være ude i Ross Valley blandt familier i form, heldige mærket jeans, hobo -tasker samt klapvogne, der ser udstyret ud til det ydre rum. Bare gå tilbage, mine venner, til den glade placering af lignende, du har til spædbarn såvel som den påskønnelse dig “” såvel som dine naboer “” har til dine bukser, der gør det den morgen. Gå nu ud af døren som den mormester, du virkelig er.

Mandag: Memorial/Millennium Park på San Francisco Blvd i San Anselmo. Du vil enkelhed i ugen såvel som det bliver en komfortabelt varm dag. Ingen væsentlige planer, men dette er et fremragende sted at tilfredsstille med venner, trække et picnic -tæppe ud på græsset såvel som gå mellem græs såvel som legeområdet (baby svingninger, sandgrop, træ tog til klatring, metal gyngende dyr osv.) Med din bit explorer.

Tirsdag: Bay Area Discovery Museum i Sausalito. Viser som regn såvel som Badm er et fremragende sted at komme ud af regnen med din bit. Det ser ud til en sådan åbenlyst mulighed, selvom det ikke er nøjagtigt i ”˜hood. Planlæg på et par timer, da der er meget for din bit at udforske: vandspil (de leverer forklæder, men ændring af tøj er altid en klog idé), gennemsøgningsområder med bløde gelmåtter, strukturlegetøj, vandbed med guldfisk svømning Ovenfor på loftet såvel som gode tilbud fra andre nysgerrige unge til at se krydstogt. De har ligeledes en café med sundhed og wellness opmærksom såvel som økologisk mad såvel som drikkevarer.

Onsdag: Fairfax Playgroup på Fairfax Pavilion arrangeret med San Anselmo Entertainment Department (se ikke de oplysninger, du leder efter online? Definitivt telefonopkald, da deres trykte materiale undertiden ikke er så opdateret som deres kontorpersonale. 415.258 .4640) Det regner stadig, hvilket bringer dig såvel som din bit jordnødder tilbage til indendørs. Denne legegruppe er en af ​​de sidste billige ting i Ross -dalen til $ 5 pr. Barn pr. Besøg. Gruppen kører på onsdage med fredage fra kl. 9:30 ”“ 12:30. Alderne er fra 0-5 år, men min forståelse er, at det generelt tiltrækker det yngre sæt. De tilbyder en hel del indendørs enheder såvel som legetøj samt en risikofri placering at sejle inde i, mens de stadig tilbyder en metode til at komme ud af huset.

Torsdag: Landmændsmarkedet i Civic Center, tag kun San Pedro Road ud af 101- torsdage. Det er solrigt igen! Whew, da vi i Californien ikke er så sikre på, hvad vi skal gøre med os selv på den niende regndag. At tage dit barn til landmændsmarkedet for at se såvel som at lugte alle de friske fødevarer, give dem tidlig eksponering for at støtte vores regionale landmænd såvel som bare at komme ud såvel som om er alle fremragende grunde til at gå ud hver dag såvel som i specifik til markedet på torsdage. Grundene er dejlige såvel som dine friske køb kan nydes med spædbarn efter en dejlig gåtur rundt i lagunen. Forestil dig, at: shopping, motion såvel som en picnic med spædbarn alt i et stop. Sjov såvel som praktisk.

Fredag: Lansdale Station Park, San Anselmo på Center Blvd såvel som San Anselmo Ave. Ikke kun er det solrigt igen, men nu er det helt velsmagende. Lansdale Station er den perfekte beliggenhed på solrige varme dage, da parken hovedsageligt er skraveret. Parken er lidt såvel som utroligt praktisk ”” Det er udviklet baby-størrelse. Siden størrelsen kan du se, hvad der står på et sted. Det er en fremragende beliggenhed at tilfredsstille med venner, medbringe mad samt drikke til picnicbordet samt overholde babes rundt, når de tjekker ud i sandboksen, legehuset, krydser et af de mange bidragede push legetøj eller glider Ned i baby-størrelsesglasset. Der er ligeledes spædbørnsvingninger over sorte gummimåtter. Husk at få et badeværelse til at stoppe, før du dukker op, da der ikke er nogen offentlige badeværelser påDenne park.

Hvad du nogensinde vælger at gøre med din baby, husk at trække vejret dybt, hænge på de ting, du nyder i livet, nyde dit barns sødme, samt uanset hvad ”” komme ud af hjemmet såvel som Introducer barnet til verden omkring dig!

Et par belønningsaktiviteter for dem, der bor i eller besøger Ross Valley:

Musik sammen i centrum af San Anselmo
Musik unge med San Anselmo Entertainment Department (de har så mange fremragende billige klasser)
Mor såvel som mig svømmeturklasser på JCC i San Rafael
Gymboree i jordbær
Jumping Jacks i San Rafael Neighborhood Center (ca. $ 9 fald i)
Spil Well Lego Play på Miracle Mile i San Anselmo (i 5 år)
Travle bit hænder i Larkspur Landing (Art Classes)
Søndagshistorisk tid ved bogpassagen i Corte Madera med Kris Smith (30 minutters dans samt sang)
Fantastiske fredage på Crissy Field Besøgscenter ”“ Akademisk såvel som sjov
Doodlebug i San Anselmo

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.