Metabolisk accelerationstræning

deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Mødre har det hårdt nok uden at skulle bekymre sig om at miste den graviditetsorgan. Forskning viser, at kortvarig resistens for burst høj intensitet er optimal til fedttab og bevist at forbedre cardio vaskulær kondition. Det er ikke rigtigt behov for cardio. Jeg ved, jeg ved, at du har hørt det hele før, der er et magisk hjemmefitnessprogram til mor, men hvad er det nøjagtigt? Lad mig vise dig. Det videnskabelige navn er metabolisk accelerationstræning, og det kommer i mange former, såsom styrke supersæt, samlede kropskredsløb og tabatas. Hvad??

Metabolisk træning- Denne type træning er kort og grim. Du er sandsynligvis klar over og/eller bruger en form for metabolisk træning til fitness, da det er befordrende for vores travle mors livsstil. Tabata -protokollen er langt den overlegne form for metabolisk træning for maksimal fedtforbrænding. Dr. Izumi Tabata er en japansk forsker, der offentliggjorde en undersøgelse i tidsskriftet Medicine and Science in Sports & Exercise i 1996. Konklusionen af ​​hans undersøgelse indikerede, at 4 minutter af Tabata -intervaltræning kunne gøre mere for at øge aerob og anaerob kapacitet end en times udholdenhed Træning.Metabolisk træning skubber grænserne for dit anaerobe system for at få maksimale fedtforbrændingsresultater ved hjælp af iltgældsfaktoren. Tabata 4 minutters interval er den overlegne form for metabolisk træning til fedtforbrænding, så denne type interval er den bedste af det bedste. Tabata -intervallet kræver 4 minutters maksimal indsatsøvelse udført i et 20 sekunders arbejde/ 10 sekunders hvileinterval. Intet fancy er nødvendigt, du kan gøre en alt squat tabata, der betyder 20 sekunders squats hvile 10 sekunder og gentag 8x. Hvert 20 sekunders arbejdsinterval kan give ca. 15-18 squats, hvis du arbejder på din maksimale intensitet.

Relaterede ideer til mødre, der prøver at komme tilbage i form

Hvordan påvirker dette dig som en travl mor? Det sker bare så, at optimal fedtforbrændingsøvelse er kort, 4-12 minutter kort. Fantastiske nyheder for dig, fordi det sandsynligvis er hele tiden, du er nødt til at forpligte dig til en træning. Du kan administrere korte træningspunkter, mens du er berøvet søvn og under stress og stadig får resultater. Kropsvægtøvelser er mere end tilstrækkelige, så træning hvor som helst og når som helst. Intensitet er nøglefaktoren for fitness, arbejde efter bedste evne, uanset om du er nybegynder eller avanceret.

Jeg håber, at denne artikel har uddannet travle mødre om metabolisk accelerationstræning og har inspireret mødre til at træne, selv i 4 minutter.

Jeg har designet et specielt program til alle de sunde mødre, der inkluderer 4 forskellige former for metabolisk træning inklusive Tabata -intervallet. Dette program har variation inklusive styrke supersæt, samlede kropskredsløb, tabatas og stabilitetskredsløb for at forbedre din succes. For at få et gratis 4 ugers travlt Mom Fitness-program leveret til din indbakke, se og log ind i bunden af ​​stillingen . Jeg ville meget gerne høre eventuelle kommentarer om programmet.

Jacqueline Gradish, BSC, CPT, medicinsk træningsspecialist, før/post Natal SpecialistBaby Bump Bus

Deltag i det sunde mødre -samfund

Link til dette indlæg: metabolisk accelerationstræning

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.