Baby Sleep 101: Alle søvnbøger

Måske er du en afslappet, improviserende kinda-forælder, der ikke vil lade et lille bundt i et spand sæde komme i vejen for sociale planer, ærinder og arbejdsliv . Store! Men hvis din baby ikke ved, hvordan man lur, og du tror, ​​at der er nogle hemmeligheder om baby -søvn, der kan være nyttig for dig, skal du læse videre.

Jeg læste stort set al litteratur om søvn, og jeg er mere end glad for at give dig dette snyderi.

Spørgsmål: Hvorfor er alle besat af babyer, der slår? Hvorfor kan de ikke bare falde i søvn når som helst? Svar: Selvom babyer ikke har nogen planer om morgenen, udvikler deres hjerner sig i spring og grænser lige nu, og dette kræver meget søvn. At blive overtrækket og søvnmangel er en reel kilde til stress for babyer. Og stressede babyer vil holde dig op om natten og være nøjeregnende i løbet af dagen. Lige så vigtigt, hvis en baby kan sætte sig i søvn, vil hun bruge denne dygtighed igen og igen om natten, når hun, som vi alle gør, har mini-wake-ups. Når du og jeg ryger vågen om natten, genbosætter vi os hurtigt tilbage i søvn. Hvis en baby ikke har mestret at falde i søvn på egen hånd, vil hun kræve, at du gør det beroligende for hende, så mange gange som det tager at komme igennem natten. (For mere om dette, læs de meget lange sunde søvnvaner, lykkeligt barn af Marc Weissbluth)

Problem: Min baby lurer kun, når jeg kører. Hun kan ikke lur i sin krybbe i løbet af dagen. Besvar: Mine venner, Hope og Tchad, gjorde det totalt bilkørsel med deres børn for hver sengetid nogensinde, og børnene er nu glade og veljusterede teenagere. De var nødt til at CIO (græde det ud), da børnene var som 4, og det var tortur, men de levede. Moralen i denne historie er, at intet, du gør, vil forårsage et livslangt problem, men du kan gøre dine dage lidt lettere ved at lære dit barn at tage alder-passende lur. (Pro tip: Babyer lur i bilen på grund af bevægelsen og den hvide støj, der følger med kørsel. Køb en hvid støjmaskine! Her er hvorfor.)

Spørgsmål: Hvad er en aldersrelateret lurplan for en baby? Svar: I henhold til min bibel, No-Cry NAP-løsningen og min egen oplevelse, før tre måneder gamle, er alle indsatser slukket, og forældre skal bare gå med på turen . Babyer vågen i mere end 90 minutter bør beroliges tilbage i søvn på nogen måde som muligt. Efter 3 måneder vil søvnen begynde at konsolidere i ideen om lur. Her er et praktisk diagram fra No-Cry NAP-løsningen af ​​Elizabeth Pantley. Søvnekspert Nicole fra babysleepsite vejes ind på søvntræning en 4- til 6 måneder gammel.

Problem: Jeg prøver at sove træne min baby ved at lade ham eller hende græde lidt, men det fungerer ikke. Besvar: Søvntræning er en rigtig ting, og det kan fungere. Jeg havde et barn, der græd mindre og mindre dag over dagen i et par dage, og så græd han ikke længere i sin krybbe. Jeg havde også en, der var immun mod at græde det ud, så jeg tror, ​​at hvis du har prøvet i 5 dage i træk med konsistens og ikke ser nogen fremskridt, skal du tabe den metode.

Problem: Bare fortæl mig hvad jeg skal gøre. Min syv måneder gamle vil ikke lur! Svar: Jeg har tre ideer, og jeg håber, at det ikke lyder uoriginal at antyde disse ting, hvis du er som “Duh, jeg læste alle bøgerne allerede.” Men hvis du ikke har læst sunde søvnvaner (vores bibel) eller ingen råb nappende løsning, så lad mig bare springe over de åbenlyse “ikke røg før din babys lur” tip og hoppe direkte til disse:

Hvad tid lurer du hende? Jeg ville starte hendes lur to timer efter, at hun vågner op om morgenen. Hvis det ikke fungerer efter et par dage, kan du prøve at lægge hende ned 90 minutter efter, at hun vågner op. Det ser ud til, at hvis hun går glip af sit forudgående vindue (hvor hun kan slappe af på sine egne vilkår), så kan hun ikke slappe af og måske bare springe den cyklus af lur. Hvis 9 am-ish lur mislykkes efter 20 minutters indsats, skal du gå videre som om hun slap i to timer og prøve igen efter frokost. Lærebog, der slap for hende, ville være 9-10: 30 og 2-4.
Prøv også nogle søvn signaler til lur som at læse den samme bog, sang, spille hvid støj og tilbyde en kærlighed hver gang, så når du gør disse ting, begynder hun at vide, at det er søvntid. Læs om, hvorfor du vil introducere Loveys.
Endelig kunne du prøve at lægge med hende og holde hånden. Hun ved måske, at hvis du overgiver dig til at være vandret, vil du ikke forlade hende alene i rummet. (Mere om det følelsesmæssige arbejde med overgivelse.)

Problem: Min baby vågner op for første gang ved midnat, og jeg er lige faldet i en dyb søvn. Jeg bliver måske sindssyg. Besvar: Dette råd lyder sindssyge, men de siger, at søvn begynder søvn, så at skifte til en kl. 19.00 vil sandsynligvis også hjælpe. Selv 6.30 er en helt sund sengetid for en baby. Jeg ved, jeg ved, det lyder ikke som en sengetid, og hvis du er på arbejde før 6, er det bare ikke muligt. Hvis du har lagt baby i seng efter 8, kan du bestemt prøve 7 eller 7:30 i tre nætter og se, hvad der sker.

Problem: Hvis jeg prøver en super tidlig sengetid, vil han ikke være sulten ved midnat? Svar: Prøv et drømmefoder. Det kan arbejde for brystert eller flaskefodring, dit valg.

Problem: Min baby vil lur i en bevægelig sving, men ikke hvor ellers! Svar: Sæt ham derefter i en bevægende sving. Hvis det ikke er knust, skal du ikke ordne det. (Her er formel tilladelse til at bruge gynger og vibrerende sæder hele natten.) Sawyer sov i sin sving i flere måneder og sover nu hele natten i en rigtig seng. Løfte.

Hvis jeg ikke besvarede dit spørgsmål, er du velkommen til at sende det her, og jeg vil svare, eller måske endda få en af søvneksperterne til at svare. Hvis du er sulten efter flere detaljer, skal du klikke på listen over bøger, vi anbefaler for at lære mere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.