Tegn på pottetræningsberedskab samt at komme i gang med dit unikke barn

deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Børn har alle forskellige karakterer såvel som reagerer på potteuddannelse på deres egen unikke måde. Nogle unge kræver yderligere interesse såvel som gode roser samt belønninger. Mens andre bare kræver lidt opmuntring.

Hvordan forstår du, om dit barn er forberedt på pottetræning? Ifølge Huggies enorme unge Central skal du kigge efter to eller flere af disse indikationer på beredskab:

Dit barn kan forblive tørt i to timer hver gang i løbet af dagen eller er tør efter en lur.
Dit barn er ubehageligt med snavset bleer såvel som ønsker, at de ændres. (Pronto!)
Dit barn viser stigende rentesats i badeværelset.
Dit barns B.M.’er er rutine såvel som forudsigelige.
Dit barn ønsker at bære enorme Kid® -bukser.
Dit barn kan foreslå med ord, ansigtsudtryk eller kropssprog, at han eller hun
er ved at gå.
Dit barn kan overholde enkle verbale retninger.

Hvis dit barn er parat til at tage springet i potteuddannelse, skal du sørge for at have alle de rigtige værktøjer til succes. Du vil kræve en potte stol, et diagram eller en eller anden form for belønning for barnet, overordnede ressourcer såsom bøger samt potteuddannelse dvd potten.

Placer potten i badeværelset samt omdann det til et venligt miljø for dit barn. Hvis dit barn er kreativt, skal du hænge hans eller hendes kunst i nærheden af ​​potten. Du kan ligeledes pynte deres potte med deres foretrukne klistermærker samt placere en kurv fuld af dit barns foretrukne bøger såvel som legetøj nær potten.

Relaterede metoder til at forhindre dit barn i at blive syg i skolen

Hvis du bruger et pottetræningskort, skal du hænge det op, hvor det vil være synligt for dit barn, såvel som at få ham til at hjælpe dig med at placere klistermærkerne på det. Gør pottetræning sjov såvel som underholdende for dig såvel som dit barn. Du kan spille potteuddannelsesspil, synge melodier om pottetræning, tjekket bøger såvel som der er et antal potteuddannelsesdv’er til både dig såvel som dit barn.

De fleste unge udgør den potteuddannelsesproces på cirka 8 måneder til et år, så vær tålmodig med dit barn. Lyt ikke eller efterår til programmer, der siger, at du kan træne dit barn om en uge. Disse fungerer ikke for hvert barn. Husk, at din bit fitnessinstruktør er unik såvel som speciel, såvel som processen skal imødekommes til hans private behov såvel som at opdage stil.

Link til dette indlæg: tegn af pottetræningsberedskab samt at komme i gang med dit unikke barn

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.