Mojo til ferien – Konkurrence !!

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Venter du den 1. januar for at begynde dit vægttabsprogram?

Har du trukket dig tilbage til sandheden, at du mest sandsynligt vil komme i vægt i feriesæsonen?

Ja, du er ved at gå ind i den periode, hvor vi har en tendens til at få mest vægt (og føle mest stress!), Men på en 30-minutters, en-til-en Mojo-coach®-ferietemetodesession kan jeg Giv dig en individualiseret plan for at stoppe ferievægtforøgelse!

Vi vil tale om hvad som helst fra nøjagtigt, hvordan man administrerer fester til nøjagtigt, hvordan man kan tilbyde med det godt, der angiver “madpushere”, du tjekker med i løbet af de næste par uger! Vi taler om at stoppe de fysiske, følelsesmæssige såvel som mentale slid samt rive ferien kan forårsage, metoder til blandede drikkefester, sidde ned middage, hvad man skal medbringe, drikke såvel som endda hvad man skal bære for at stoppe vægtøgning ! (Husk, at jeg udelukkende har arbejdet med adskillige mødre som registreret diætist, personlig fitnessinstruktør såvel som hele sundheds- og wellness -instruktør i næsten 20 år, såvel som jeg vil give dig, hvad det har hjulpet dem så godt som vi ‘ ll opdage de bedste metoder, der fungerer for dig!)

Få et spring på nogle sunde rutiner nu, før du føler, at overvældet, overforlængt såvel som overdreven følelse af, at ferien kan bringe! Derefter kan du træde ind i det nye år med et hovedbegynder på dine sunde beslutninger.

Hvis du vil forsikring om din metodesession med mig, kan du indikere op nu i en 30 minutters Mojo Coach® Holiday Method -session – det er alt, hvad vi vil kræve for at strategisere din personlige ferieoverlevelsesplan for succes. Udover at få en speciel såvel som en bestemt plan baseret på dine private behov, udfordringer, hindringer, livsstil såvel som mere, vil dine $ 200 -metodesessionsinvesteringer omfatte:

Relaterede koncepter til mødre, der prøver at komme tilbage i form

• En gratis kopi af min bog: The Way of Life Physical Fitness Program: A Six Del Plan, så enhver mor kan se, føles såvel som online hendes fineste (anbefalet af Parenting Magazine) • Min gratis rapport: 10 ideer til at forhindre vægt Get Get Fra tankeløs knasning! • Et gratis medlemskab til mit e-mail-nyhedsbrev: Mojo-øjeblikke • 52 ugers ideer såvel som anbefalinger til at få din krop, sind såvel som ånd i form! • Få adgang til ressourcer, artikler såvel som mere!

Hvis du vil sikre dig, at du har det, du har krav på placering for at stoppe vægtøgning, angst såvel som overvældende denne feriesæson, tilbydes et begrænset antal områder til denne specielle type coaching -session. Sengør dit sted, giver dig selv en feriegave (eller få en speciel nogen til at få denne gave til dig!) Såvel som at komme i gang ideel nu.

Og jeg bruger 2 heldige kvinder muligheden for at vinde en af ​​disse $ 200 -værdien Mojo Coach® Holiday Method Sessions … gratis!

For at gå ind i konkurrencen skal du gøre en eller meget mere af at overholde tingene – flere indgange vil blive accepteret (og opmuntret!) Så spred Mojo rundt samt give dig selv meget flere muligheder for at vinde! Motiver dine venner til at gå ind i – jo meget mere jo merrier! Så godt kunne vi ikke vi bruge en smule ekstra mojo på dette tidspunkt rundt om året?

1) Fortæl mig i kommentarerne nedenfor de største vanskeligheder, du har at gøre med i løbet af ferien.

2) endte med at blive fan af Mojo -instruktøren på Facebook såvel som at komponere på væggen, hvad dine vanskeligheder er.

3) Tweet om konkurrencen på Twitter såvel som inkluderer hashtaggen #getmojo. Lige her er et par eksempler på tweets, du kan bruge:

Relaterede 10 specielle gaver i sidste øjeblik til sunde mødre

• Jeg gik ind for at vinde en gratis session med @themojocoach http://www.themojocoach.com/blog #getmojo

• Ingen vægt få denne feriesæson med @themojococh http://www.themojocoach.com/blog #getmojo

• Jeg vil vinde en feriemetodesession med @themojocoach http://www.themojocoach.com/blog #getmojo

4) Komponerer om konkurrencen på din egen blog samt link til min primære blog.

Entries will be accepted starting now up until midnight on Thanksgiving (November 26th). Winners will be selected at random as well as will be contacted by means of e-mail on Monday, November 30th.

So get to work on your entrances as well as spread the mojo all around the internet. I look ahead to working with you to get rid of those holiday challenges!

If you are anxious to get startedNu kan du indikere op nu til en Mojo Coach® Holiday Method -session, jeg lover, at det er værd at hver krone!. Hvis du går ind og vinder konkurrencen, får du en ekstra 30 minutters opfølgningssession gratis !! Tilmelding er let, bare klik lige her såvel som jeg e -mailer dig for at oprette den allerbedste dato såvel som tid til at planlægge din metodesession ASAP!

For dem, der kommer ind for en mulighed for at vinde din Mojo Coach® Holiday Method -session gratis, godt held!

Debi Silber, “The Mojo Coach” www.themojocoach.com

Begynd at få dine gratis gaver! *En særlig rapport om vægttab *1 år med regelmæssige e-mail-ideer om ernæring, vægttab, fitness, angstkontrol, følelsesmæssig sundhed, forbindelser såvel som spiritualitet *Et medlemskab af Mojo-øjeblikke, en to-månedlig Nyhedsbrev skrevet bare for mødre alle gratis på www.themojocoach.com

Link til dette indlæg: mojo til helligdage-konkurrence !!

0/5

(0 anmeldelser)

Relateret tabe sig hurtigere ved at opdage tid til at træne af Kathryn Martyn Smith M.NLP

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Leave a Reply

Your email address will not be published.