Arts & Crafts Cleanup

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Fra redaktørerne af materialeplejeløsninger

Kraft med malingspletter. Kom godt i gang med af vakttvaskemiddel. Vaskeri i varmt vand med vaskemiddel samt en misfarvningsbooster, der vil hjælpe med at forbedre fjernelse af disse irriterende malingspletter. Handle med limende situationer. Rengør enhver form for tørret limrest, eller dypp området med fjern tape for at eliminere rester af stykker. Skylmateriale med køligt vand for at svække enhver form for ophold lim, derefter vaskeri i varmt vand med flydende vaskemiddel. Få magiske markører til at forsvinde – virkelig! Indstilling af markøren misfarvning står over for rene papirhåndklæder. Brug en svamp- eller bomuldssfære til at skrubbe alkohol ind i området omkring mærket såvel som derefter på misfarvningen direkte. Fortsæt med at anvende alkohol, ofte ændre eller dreje papirhåndklæderne under, når blæk overføres til dem. Skyl os godt som forbehandler enhver form for ophold misfarvning med flydende vaskemiddel i 20 minutter, før du vasker tøjet i varmt vand. Dekonstruere modellering af ler. Når det slemme materiale er helt tørt at røre ved, rengøres eller flager du omhyggeligt af enhver form for affald. Brug en plastikspand, fremstil en blødgøringsmulighed ved at tilsætte 2 spsk et flydende vaskemiddel med farvesikker blegemiddel pr. Gallon køligt vand. Aktivér tøjet til at suge i så meget som 30 minutter, vægtning af produktet med et hvidt håndklæde for at holde det helt nedsænket, før du vasker i varmt vand. Bye-bye-farveblyantmærker. Med en kedelig kniv skal du skrabe enhver form for overskydende voks såvel som ren rest fra tøjet. Sandwich misfarvet overfor med et antal lag med papirhåndklæde, og tryk derefter med et varmt (men ikke varmt) jern for at overføre misfarvningen til papirhåndklæderne. Bliv ved med at ændre papirhåndklæder, indtil ingen mere misfarvning løfter væk fra stoffet. Forbeat enhver form for opholdsmærker med væskevaskemiddel samt lad sidde i 20 minutter, før de vasker i varmt vand.

Relateret sjov såvel som frisk luft: Uden for aktiviteter for hele familien

Om vores grundlægger

Cascia Talbert er en hektisk blogger, og mor til fem børn, der bor i Spokane, WA. Med en B.A. I historie såvel som lovgivning såvel som en entusiasme for at komponere såvel som at være sund, startede hun det sunde Mommies -magasin i 2007. Det sunde Mommies -magasin er i øjeblikket placeret Top Health and Wellness -bloggen til mødre. Fru Talbert mener, at hvis mødre er godt informeret om sundheds- og wellness -problemer såvel som nøjagtigt hvordan man forbliver sunde, kan de videregive denne info til deres børn samt vende de ungdoms fedme statistikker i U.S.

Ms. Talbert driver det sunde mødre sociale netværk, er skaberen af ​​Healthy Mommies Media samt ligeledes blogs på Talbertzoo.com. Du kan overholde hende på facebook.com/thehealthymomsmag og twitter.com/cltalbert.

Hvis du kunne lide dette indlæg, kan du glæde dig over disse historier.

Indlæser…

Var MarketGidDate = ny dato (); dokument.Write (”);

â§ion=

var addThis_Config = {“Data_track_AddressBar”: True}; // s7.addthis.com/js/300/addthis_widget.js#pubid=ra-52a8a5a807f5f744

Link til dette indlæg: Arts & Crafts Cleanup

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.