Er Internettet usundt?

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Af Becky Wilcox

Internettet er en fantastisk samling af information. Forældre i dag har adgang til meget mere information end nogensinde før i historien, alt sammen lige ved hånden. Dette indikerer, at i det væsentlige alle spørgsmål, du har, kan besvares med et klik på en mus. Det indikerer også, at mødre lejlighedsvis kan holde kontakten med venner og familie uden at pakke alle børnene op for at lave runderne og undersøge afgørende sundhedsmæssige bekymringer, mens børnene spiser morgenmad, men betaler vi en pris for denne bekvemmelighed?

Internetffekten

Naturligvis kan for meget online tid have dårlige fysiske og psykologiske virkninger på mors helbred. Hvis du bruger for meget tid online, får du ikke nyttig fysisk træning, og den god-gamle-modede stille tid, du har brug for og fortjener. At løsrive sig fra omverdenen lejlighedsvis er en god ting for en travl mor.

Internettet kan også være et sted, hvor mødre sammenligner deres oplevelse med andre mødre. Det er vigtigt at huske, at det bedste liv, der vises af nogle mødre online, sandsynligvis renses lidt op eller meget. Alle mødre har kampe, selv dem, der muligvis sætter et show til deres internetpublikum.

Balance som målet

At være en succesrig forælder handler næsten altid om balance. Hvordan du afbalancerer de mange prioriteter, du har, mens du tager sig af dig selv, er den sværeste del af at være den effektive forælder, vi forestiller os. Der er altid faren for, at vi ser bort fra vores fysiske liv til fordel for en cyberoplevelse, men en afbalanceret teknik til internettet kan være helt sund for både sind og krop.

Relateret at holde børnene sunde i en digital verden

Internettet er blevet den #1 -kilde til information i mange situationer, vi støder på dagligt. Har du for eksempel visse sundhedsmæssige bekymringer? Du er heldig. Internettet vil ikke kun hjælpe dig med at finde symptomer og behandlingsmuligheder, men det vil også tilbyde mange personlige oplevelser fra andre mødre. Dette kan enten sætte dit sind roligt eller signalere, at det er tid til at se lægen.

Internettet er en vidunderlig innovation. Det kan være en nyttig underviser, når vi har bekymringer med vores helbred og de problemer, vi alle står overfor. Når du bruger internettet på en afbalanceret måde og holder dig med websteder, du har tillid til, er der ingen god grund til, at du ikke kan drage fuld fordel af den lethed, det kan bringe dit travle liv.

Becky W. er en freelance -forfatter, der elsker at skrive om en række forskellige ting, såsom teknologi, sport og sundhed. I sin reserve opretholder hun en sund livsstil og elsker at undersøge for at finde svarene på spørgsmålene om hypoglykæmi

Link til dette indlæg:

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.