Min 30-timers flugt

sidste år til Ryans fødselsdag, gav mine forældre ham gaven til babysitting natten over. (Bifald er passende, især da dette er en “mindre rod, sjovere” gave.) Så lørdag formiddag Ryan såvel som jeg går mod San Francisco, en 20-minutters kørsel over en bro, for at tilbringe weekenden.

Jeg lavede nogle noter om børnenes tidsplan, efterlod et køleskab fuld af mad, samt en anmodning om, at de skulle lave et målkørsel. Jeg leverede vage retninger for at være forberedt på førskoleferiefejringen, som min far såvel som StepMom ville gå til i vores sted. Jeg har 100% tillid til, at de kan håndtere disse ting, så jeg var afslappet, da vi rejste.

Heather ønskede mig at blogge om dette, da hun aldrig har haft en aften væk fra sine unge med sin mand, bortset fra den aften, hun forlod Toddler Holden for at gå, have spædbarn Milo på hospitalet.

Så for hende siger jeg, Heather, du har ret til at fantasere om omkostninger 24 timer væk fra børnene. Det er vidunderligt. Det handler ikke om at flygte fra klynke eller raserianfald. Det handler ikke om at undgå at spille nøjagtigt det samme brætspil ni gange i træk eller blive lettet fra at skulle forklare, hvorfor vi ikke har pandekager til middag, bortset fra når vi gør det. Det handler om rutinen såvel som udstyret; Fleksibilitet fra disse ting er spændende.

Her er noget brændstof til din fantasi.

Forestil dig, forældre, der aldrig har rejst væk fra dine børn, ikke at skulle stå op, før din krop ønsker at vågne op. Derefter, når du vågner op, kan du træne, hvis du vil. Hvis ikke, kan du brusebad. Du behøver ikke at bede din ægtefælle tilladelse til at tage et brusebad eller træne. Du kan blive i bruser, så længe vandet er varmt.

Når du klæder dig, kan du bære noget, endda cashmere eller dinglende øreringe.

Timer kan gå så godt, da du ikke behøver at tilberede nogen form for måltider, rydde op i nogen form for måltider, pakke enhver form for snacks eller gøre noget madmæssigt ud over at opsøge den mad, du vil spise selv. Du behøver ikke at spise noget, der giver et godt eksempel. Har tre donuts, hvis du vil.

Forlad hotellet med en lille stilfuld pung. Eller måske bare din tegnebog i lommen.

Vandre byen i timevis. Forstå, at dine forældre derhjemme arrangerer hele dagen omkring din babys lur såvel som din børnehaver (falske) fredelige tid. Du organiserer hele din dag omkring nøjagtigt, hvor længe dine fødder er glade for at gå.

Spis et stykke chokolade i bred dagslys.

På et museum skal du komme i en linje, der angiver en 20-minutters ventetid. Vær ikke bekymret for nøjagtigt, hvordan du skal klare det gennem 20 minutters underholdning af en eller flere aber, da du er løbet tør for fiskede kiks.
Flop på sengen kl. 17 til et eftermiddags -tv -overvågning. Åbn en flaske vin.

Er det heksetime? Nej, ikke her, i din fantasy -weekend væk. Du gennemser et magasin, mens du venter på din massageaftale kl. 18.00. Der er ingen seng, bad, bog, brystrutine, som du kan være en slave.

Hav et par blandede drikkevarer såvel som efterårss søvn med dit tøj på. Eller nøgen. Uanset hvad – det er din fantasi.

—————————

Hvad vi gjorde, specifikt:
1) Opholdt sig på Hotel Vitale
2) Morgenmad på Squat & Gobble
3) Gå til Adam såvel som Quyen
4) løb ind i Cousins ​​Xan, Layla såvel som spædbarn Calvin
5) Købte mig heldigvis denim og nike sko som nike sko
6) Købte tilfældige strømper til unge hos H&M
7) Frokost i bunden af ​​Westfield Shopping Center (suppe/salat)
8) Beard Papa Cream Puff
9) Massage til mig, træning til Ryan
10) Se en del af Ricky Bobby
11) Middag på Salthouse
12) Dessert på Americano
13) Morgenmad med Ross & Karen på Universal Cafe
14) Academy of Sciences Museum

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.