5 bøger til kræsne spisere til prøve

stopper aldrig med at stoppe, ikke? Samtidig tilbyder jeg mit barn nye fødevarer dagligt, mens jeg også prøver at minimere dramaet og pres omkring måltiderne. Så selvfølgelig kan jeg godt lide at læse bøger om andre kræsne at spise børn for at hamre pointen hjem ved sengetid. Bøger til kræsne spiser spænder fra utroligt forkynnelsen til ligefrem sjove. Men jeg vil prøve noget; I modsætning til mit barn.

Her er et par af vores go-to-bøger:

Grønne æg og skinke: Denne Dr. Seuss Classic har været på vores hylder i betragtning af at længe før det var en metafor for ikke at prøve usædvanlige fødevarer. Sawyer elsker det og kan genfortælle hele historien i rim uden at tro, at han burde prøve noget nyt til middag.

Prinsens morgenmad: Vi hentede denne bog fra en førskolemesse for et par år siden sammen med Audio CD fortalt med en dejlig britisk accent af Downton Abbys Hugh Bonneville. Vi lytter meget til denne historie i bilen. På et tidspunkt sagde Sawyer: “Jeg ville absolut tvinge det barn til at prøve hans middag.” hvor mærkeligt.

Brød og marmelade til Frances: En anden langvarig favorit af familien, det tætteste vi vedrørte skiftende Sawyers rutiner med denne bog var, at vi opgav at fodre ham den almindelige familiemiddag i stedet for jordnøddesmør vafler i håb om, at han ville bede om en ændring . I bogen får Frances ‘mor hende til at ændre sine måder inden for 48 timer. Vi startede vores eksperiment i april, og nu er det juni, og jeg skal hellere få en anden Costco -kørsel til at genopfylde vores forsyning.

Jeg vil aldrig aldrig spise en tomat (Charlie og Lola): denne søde bog fik os til at grine og grine, mens vi stadig undgår grøntsager. De hele gulerødder er orange twiglets fra Jupiter eller Broccoli Spears er træer, og du er en gigantisk, der aldrig har fået trækkraft ved vores bord.

Pinkalicious: Spoiler Alert: Hun spiser for masser af lyserøde cupcakes og bliver kun lyserød til at vende tilbage til det normale efter at have spist en masse grønne fødevarer. Hvordan reagerede mit barn? Ved at ønske at lave farvede cupcakes. Nå ja.

Så ja, for at citere prinsens morgenmad (et sted i midten, før han bliver helbredet af ketchup), “Vores barn er stadig kræsen, uanset hvad vi prøver.” Selvom disse bøger ikke har løst de problemer, vi står overfor med at fodre vores barn ægte mad, tror jeg, han virkelig nyder historier om andre critters og børn som ham. På en bisarro -verdensmåde føler han empati ved at høre deres fortællinger.

Et par andre kan vi tjekke ud, mens vi holder vores forventninger i skak:

Dragons Love Tacos: Billederne og historien er humoristiske for disse taco-elskende drager, men mit barn vil tage sine quesadillas almindelige takkeri.

Monstre spiser ikke broccoli – ups. De spiste utilsigtet det og kunne lide det. Dette rammer for tæt på hjemmet for mig.

Tales for meget kræsne spisere-Jeg finder titlen lidt for næse, men læserne elsker historiens fantasi.

Gregory, den forfærdelige eater – igen, jeg opdeler måske hår her, men jeg vil ikke have, at mit barn skal vide, at vi ved, at han er kræsen eller forfærdelig eller absolut besejrer mig ved middagsbordet.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.