Spotlight Blog | Den ikke -giftige mor

deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Denne uge interviewede jeg Sheri fra den ikke -giftige Mom.com. Hendes blog er et nyttigt værktøj for enhver forælder, der ønsker at lære at skabe et kemikaliefrit miljø for deres børn. Rul ned til mit eksklusive interview med Sheri.

HM: Hvor er du fra? Sheri: NJ

HM: Hvornår begyndte du at blogge? Sheri: For ca. 6 uger siden.

HM: Hvorfor blogger du? Sheri: Jeg blogger, fordi jeg vil dele tanker og forslag til, hvordan man opdrager børn ikke-giftige børn i vores stadig mere giftige verden. Jeg kan godt lide at dele mine synspunkter på en humoristisk måde, når jeg kan. Blogging har været en stor afsætningsmulighed for mig; Det har hjulpet mig med at føle mig mindre alene. Føl og fester af små resultater.

HM: Hvad er dine øverste mål for din blog? Sheri: Jeg vil udvikle en fanbase og forbinde ligesindede.

HM: Hvad vil du have, at dine læsere skal komme ud af din blog? Sheri: Jeg vil øge opmærksomheden. Jeg vil have folk til at læse min blog, få en god latter, lære noget nyt, føle sig mindre alene og muligvis begynde at tænke på mad, børn og livet på en ny måde. Jeg ville meget gerne inspirere forandring.

HM: Hvad gør du for at få dine læsere til at komme tilbage? Sheri: Jeg bruger masser af personlige anekdoter og oplevelser; ting, jeg tror, ​​folk kan forholde sig til. Jeg prøver at tilbyde forslag uden at forkynde. Jeg bruger humor, når jeg kan. For det meste prøver jeg at gøre det interessant!

Relateret weekend refleksion nr. 35- Blogging

HM: Har du nogen vejledning til andre bloggere? Sheri: Jeg lærer stadig, men jeg vil sige, at hvis du tænker på at starte en blog, og du er i tvivl, skal du bare vælge det! Det er rigtig sjovt!

HM: Hvad er en ting, som jeg ikke dækkede i disse sæt spørgsmål? Sheri: Hvilken nyttig vejledning har jeg modtaget om blogging? Link til andre blogs for at øge trafikken på min.

Du kan besøge Sheri på den ikke -giftige mom.com

Jeg inviterer alle mor og sundhedsbloggere til at være i rampelyset. Klik her for meget mere information om, hvordan din blog kan være i rampelyset på sunde mødre. Diskusser dette i vores forum

Link til dette indlæg: spotlight blog | Den ikke -giftige mor

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.