Et familieværksted på det udsøgte Harrogate Chocolate Tree (& Win a Trio Chocolate Easter Egg værd £ 20)

lørdag var bestemt en drømmende affære for denne chokoladeelskende familie, da vi rendez-vous (red) i Harrogate til en Fristende workshop på New Chocolatiers ‘Harrogate Chocolate Tree’- og fortsatte med at tilbringe de mest lækre to timer i vores liv med at skabe lækre chokoladebehandlinger sammen.

Med henblik på denne gennemgang (og vores maver) smagte vi galant (!), Dekoreret og baskede i alle kakao, og det var helt fabelagtigt!

Et velsmagende tilflugtssted for en butik på Commerical Street, ‘Harrogate Chocolate Tree’ byder alle aldre velkommen til butik, med mand og kone -duo Julie og Marks lidenskab for chokolade med overlegen kvalitet i deres udsøgte håndlavede rækkevidde af ikke mindre end 50 forskellige chokolader på stedet .

Rum, lidenskab og mango -trøfler er usædvanlige. Den ene er absolut ikke nok!

Fascinerende maurisk chokolade på hver tur …

… fra skræddersyet bryllup favoriserer til klassiske stykker (håndskulpturerede specielle æg også selvfølgelig, da påsken er på vej) og specialiserede stænger for at møde alles smag fra hvid til mælk og mørke, jeg kunne have brugt hele dagen på at gennemse og spise-men der var Chokoladeblade og pizzaer, der skal laves, og børnene er desperate efter en smag.

Et meget mere hurtigt kig, før vi får håndværk …

Mark er ikke kun en dab-handschocolatier og kenderen, men han er også utroligt med små mennesker også: patient, venlig, engagerende, han åbnede sin fristende chokoladeverden for os, meget omhyggeligt hældende skinnende chokolade i forme, hans lidenskab var smitsom som Børnene prøvede forskellige smag af chokolade og toppings og skabte deres egne skræddersyede skønheder.

Uddannelsesmæssig, sjov, lækker, der er ingen bedre eller fornøjelig limningssession at være med børn.

Først op gjorde de påske chokolade lollies:

Så var det videre til saftige blade:

Dekoreret med rosiner, abrikoser, frysetørrede hindbær og hakkede abrikoser. Du vil have frugt ned ad dine børn-blot tilsæt chokolade

Og kandiseret orange!

Myntknapperne var også en fryd. Så lækker, de var med i min drøm i går aftes. Du ved, at du elsker chokolade, når du drømmer om det, ikke?!

Derefter var det tid til at dyppe kebab -pinde fuld af marshmallows i chokolade og slukke i dryss! Fluffy skyer af marshmallows tilbage til at tørre i en chokoladedækning med den ekstra bit af hundreder og tusinder!

Dette var drengernes kreationer. Sensationel he?!

Så det bedste til sidst, vores drenge ‘favoritter: chokoladepizzaer!

Valg af toppings fra en tallerken med godbidder De dekorerede smeltede chokoladeunder, som blev overladt til at sætte….

Tålmodigt ventede på deres pizzaer, dekorerede de pizzakasserne, da Mark og Julie havde tanker om alt-kunst og håndværksmøder chokoladefremstilling er simpelthen genialt!

Og en hurtig tank af deres kreationer selvfølgelig for at ende efter alt det, der fungerer!

Og nogle godbidder til mor og far også (vinder)!

De saltede karamel- og mango-trøfler er fuldstændig triumfer-peter fået flere kasser, bare i tilfælde af at vi løber ud når som helst snart!

Efter værkstedet hjalp Julie, der forbliver foran huset, mens Michael Crafts og skaber i sit køkken tilbage, hjalp mig med at vælge de bedste gaver til venner, hvor han pakker brikkerne smukt, klar til at blive sendt.

På trods af at de parrer os venligt at give os sessionen og masser af velsmagende godbidder til også at tage med hjem, ville jeg støtte butikken og få nogle gaver også. Med en online butik, der snart lanceres, vil det være meget lettere end nogensinde at bestille. I mellemtiden skal du ringe til dem og få shopping!

Der er ikke noget mere fantastisk end at være i stand til at støtte små tjenester gennem denne blog og lokale på det.

Omsorgen og overvejelsen af grundlæggerne kombineret med den mundvandende chokolade og alvorligt blændende workshops er helt klart en opskrift på succes for Harrogate Chocolate Tree.

Vi kan ikke vente med at vende tilbage igen snart og nyder hver bid af vores chokolade træ chokolade stash derhjemme.

Nu for den spændende bit- en heldig læser har chancen for at smage Harrogate Chocolate Tree’s fine chokolade til sig selv. For at vinde denne utrolige trio af chokolade påskeæg værd £ 20, skal du blot komme ind ved hjælp af Rafflecopter nedenfor.

Detaljer om dette storslåede påskeæg:

20 cm 1/3 mørk chokolade (70% kakao), 1/3 mælkechokolade (35%) og 1/3 hvid.

KUN UK

Slutter 20. marts 2016.

Køb min bedst sælgende bog i paperback eller lyd

Min debutbog er min guide til at overleve og trives på arbejdet og derhjemme og bruger indsigt i, hvordan man opretter en digital service eller vender tilbage til arbejde med selvtillid.

Mumboss: Den oprigtige mors guide til at overleve og trives på arbejdet og derhjemme (UK 2. udgave)

Tilgængelig på Amazon eller hørbar

The Working Mom: Din guide til at overleve og trives på arbejde og hjemme (US/Canada Edition)

Tilgængelig 8. september 2020. Køb nu på Amazon

Ligesom hvad du har læst? Så hvorfor ikke følge Vicki på Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest og Instagram

Gå aldrig glip af et indlæg!

Abonner på Honestmum til min ugentlige eMail -nyhedsbrev, hvor jeg deler mine nye blogindlæg, bloggingtips, begivenhedsinvitationer, konkurrencer og nyheder om min nye bog. Jeg deler aldrig dine personlige data med tredjepart.

FacebookTwitterPinterestEmAiltumblrshare

Leave a Reply

Your email address will not be published.