Og nu for noget helt absurd

ni timer tilbragt i Kenmore Online Studio i Chicago i weekenden var fuld af aktivitet. De femogfyrre blogforfattere, der var til stede, blev opdelt i hold såvel som vi deltog i vanskeligheder hele dagen, Sandhed TV-stil, mens kameraer overholdt os omkring studiet.

Jeg har ikke vegetabilske hakkekompetencer som en Cooking Channel-deltager, så jeg oplevede nogle ekstremt stress og angst, der skabte selvbevidsthed, mens syv voksne, som jeg ikke forstod Jeg har hjemme. Bortset fra den kortvarige “Jeg er en taber såvel som alle hader mig, da jeg er under typisk ved knivfærdigheder” -følelse, havde jeg en enestående tid.

Her smager jeg frugterne af mit arbejde med nye venner Jim såvel som CC.

Andre segmenter af dagen omfattede en smoothie -demonstration, en tur med Kenmores nye humungous køleskab (som folk kinda freaking out!), At gøre en foregive støvsugerindustri med fire minutter til at filme det, samt stemme om andre bloggers opfindsomme Apparatideer. Ud over da var der en, der var så fjollet, at jeg vil vise dig videoen af ​​min deltagelse.

Gæstetaleren var en personlig fitnessinstruktør fra Chicago. Han er en ekstremt smuk fyr, som du vil se, der blev bragt ind for at vise os nøjagtigt, hvordan man kaster meget mere kalorier, mens du støvsuger. Dette slog mig som så skandaløst, at jeg skød op med min hånd for at melde mig frivilligt. Præcis hvordan kan jeg modstå chancen for at teste en hypotetisk øvelse, der inkluderer støvsugning af dine gardiner såvel som at lave en-bevæbnede dips? På nøjagtigt samme tid! Det kan jeg måske ikke. Jeg modstår måske ikke. Som du kan se, kom min selvværd helt tilbage så godt som jeg gik med de bevægelser, der virkelig fik min hjerterytme i gang, men i slutningen af ​​dagen ser ud, som en af ​​de andre gæster skrev, som noget, der ville være på Showtime Efter mørkets frembrud.

Min ven -frivillig er Tanis.

Hvilken tilstand du, fyre? Tænker du, ja, er det ikke smart? Træning under rengøring! Eller tror du på noget andet? Ærlighed vinder point.

P.S. Alle rejser såvel som indkvartering blev tilbudt af Kenmore. Jeg fik ligeledes et Kenmore Little Appliance til mit engagement i Kenmore Blog Writer Summit 2012.

Leave a Reply

Your email address will not be published.