Madlavning med college

deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Når du ikke kan stå øjeblikkelige nudler en dag til

Da jeg var på college, spiste jeg ikke meget så godt som bestemt ikke kogte sunde måltider til mig selv. Ramen nudler, pizza, bagt fjerkræ samt enkle gryderetter var mine hæfteklammer. Dengang var jeg ung såvel som madlavning var ikke en prioritet. Når jeg ser tilbage, er jeg type ønske om, at det var.

I dag er jeg ældre såvel som klogere såvel som at forstå vigtigheden af ​​at koge sunde måltider samt spise en række forskellige fødevarer. Hvis du ønsker, at den passende ernæring skal forblive sund såvel som stærk såvel som med din dag med energi, kan du ikke spise nøjagtigt den samme mad hver aften.

Chelsea Jackson såvel som A.N Gephart forstår ligeledes dette såvel som at dele denne besked til college -praktikanter rundt i USA i deres bog, “Madlavning med college: når du ikke kan stå øjeblikkelige nudler en dag til.”

Denne enkle at tjekke ud såvel som detaljeret kogebog indeholder mange opskrifter, der er sunde, enkle, såvel som produceret med college -praktikanten i tankerne. Hvis jeg havde denne bog, da jeg var på college, var jeg specifik, ville jeg have været sundere, stærkere såvel som havde mere hjernekraft. Dette er et perfekt gavekoncept i sidste øjeblik til din foretrukne universitetsstuderende.

”Lad os være direkte her, college-praktikanter har ikke tid til at sove-let-cook. Medmindre måltiderne magisk popper ud af denne kogebog, hvad sikrer, at denne kogebog er vigtig for hver college -praktikant at have? God mad fodrer hjernen. Skam mad får dig til at føle dig som crap såvel som at tro som crap. Så det er tid for dig at lave god mad (både i smag såvel som kvalitet) en prioritet.

Gå ikke til at tro, at du bare kan spise meget bedre mad såvel som så spik alle dine test samt ess alle dine klasser. Du er stadig nødt til at arbejde, men som en velplejet-for-bil, vil du løbe meget bedre med sundere mad (og mere søvn).

Disse opskrifter er designet omkring korte kogetider, forberedte og blade træg komfur måltider eller make-ahead fødevarer. Konceptet er at tilberede mere mad mindre ofte for at sikre, at du har tid til at håndtere alle dine forpligtelser uden at fortabe dit helbred og velvære ved at spise frosne burritoer såvel som hurtig mad. Plus, mad vil være omkring hele dit liv. Du kan også opdage nøjagtigt, hvordan du gør det godt. Uanset om du er en fyr eller en pige, er det at forstå nøjagtigt, hvordan man laver mad, høj på mange menneskers “must-have” -lister for potentielle frivillige. Spænd dem såvel som at opdage nøjagtigt, hvordan man laver mad. ” “Madlavning med college: Når du ikke kan stå øjeblikkelige nudler en dag til,” Introduktion.

Efter at jeg var uddannet fra college var jeg ikke den allerbedste kok. Jeg brændte et par måltider, blev forstået for at lave rod i mit køkkenområde, mens jeg forsøgte at lave et måltid, samt prøvede et par opskrifter, der mislykkedes. Men med metode opdagede jeg snart kunsten at lave mad såvel som bagning. Hvis jeg havde “madlavning med college: når du ikke kan stå øjeblikkelige nudler en dag mere,” er jeg sikker på, at jeg ville have opdaget nøjagtigt, hvordan jeg laver mad før.

Relateret at hjælpe vores børn endte med at blive mennesker i bogen

“Madlavning med college: Når du ikke kan stå øjeblikkelige nudler en dag til,” kan købes på Amazon.com eller hvor som helst bøger.

*Disclosure: I got a copy of “Cooking with college : When You Can’t Stand immediate Noodles one more Day,” in exchange for this review. All opinions are precise as well as 100% mine.

Link to this post:Cooking with College

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.