Spotlight Blog | Moderskabsmoment

deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Denne uge interviewede jeg Bekah fra Motherhood Moment. Hun er en mor, der nyder at dele penge med at spare tip med andre mødre. Rul ned til min eksklusive samtale med Bekah.

HM: Hvor kommer du fra? Bekah: St Paul Minnesota

HM: Hvornår begyndte du at blogge? Bekah: maj 2008

HM: Hvorfor blogger du? Bekah: Jeg startede mest som bare et lidt sjovt projekt for at se, om jeg kunne få læsere. Nu blogger jeg, fordi jeg lærer meget at forberede mig til indlægene, og jeg drager også fordel af at slå tilbud og freebies til at dele med læserne.

HM: Hvad handler din blog om? Bekah: Det er en uheld af en række familievenlige råd. Jeg inkluderer tip om penge (måder at tjene penge derhjemme, spare penge og freebies), forældre (inklusive tidsbesparere og gratis aktiviteter at gøre med børn) og miljøet (praktiske, økonomiske måder at være grøn) på. Jeg inkluderer også gaver, anmeldelser, spotlights på webstedet og links til konkurrencer.

HM: Hvad er dine ultimative mål for din blog? Bekah: Jeg vil gerne have mere af en læserbase, så der er mere interaktion og feedback. Jeg har ingen illusioner om at være i stand til at bruge den tid, der er nødvendig for at komme til det niveau af læserskare, som nogle morblogs har, men jeg ville meget gerne fordoble mine abonnenter og regelmæssige besøgende inden for det næste år, og hvem ved det derefter?

HM: Hvad vil du have, at dine læsere skal komme ud af din blog? Bekah: Jeg vil have dem til at finde praktiske råd, der er let at implementere, og gode tilbud for at hjælpe dem med at spare penge.

HM: Hvad gør du for at få dine læsere til at komme tilbage? Bekah: Jeg prøver at holde tingene interessante ved at have en lang række oplysninger, der er virkelig værdifulde og nyttige.

Relaterede 2 måder at gøre dit vand sundere

HM: Har du nogen foretrukne blogs eller nogen blogs, som du læser regelmæssigt? Bekah: Money Saving Methods, Money Saving Mom, Thrifty Mommy.

HM: Har du noget råd til andre bloggere? Bekah: Blogging er mest sjovt, hvis du gør det primært, fordi du nyder det, ikke af nogen anden grund.

Deltag i det sunde mødre -samfund

Link til dette indlæg: Spotlight Blog | Moderskabsmoment

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Leave a Reply

Your email address will not be published.