Ti fantastiske spændingsrelievers

deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Stress og ikke at være i stand til at håndtere det korrekt kan resultere i andre sundhedsmæssige problemer og have indflydelse på din familie. Hovedpine, fordøjelsesproblemer og mangel på søvn er kun tre sundhedsmæssige problemer, der kan resultere, hvis du er under meget stress. Børn kan fornemme, når der er spænding i husstanden. Hvis de gør det, kan de handle derhjemme eller i skolen. Her er nogle fantastiske forslag til håndtering af spænding og spænding.

1. Find ud af, hvad der udløser din spænding og ser bort fra den, eller hold op med at tænke over det i et par timer.

2. Vælg en tur. Hvis du har små, skal du lægge dem i klapvognen og gå til en nærliggende park. Træning, frisk luft og at komme ud af huset hjælper med at lette stress.

3. Sluk for alle distraktioner, tv, computer, radio osv. Og sidder eller læg dig sammen med lukkede øjne. Gør dette i 20 minutter eller længere. Du behøver ikke at falde i søvn. I nogle tilfælde hjælper det med at hvile dine øjne at lette spændinger forbundet med stress.

4. Tag dig tid ud for dig selv. Brug en halv time på at læse eller slappe af af dig selv. At være alene kan være en fantastisk distraktion væk fra det, der forårsager din stress.

5. Tag et slappende bad. Jeg fandt, at et bad med Lavander og Chamomile hjælper mig med at slappe af og glemme mine bekymringer.

6. Bed eller meditere. Meditation, yoga og bøn kan hjælpe dig med at slappe af og slappe af. Hvis du er bekymret for noget, bed om det.

7. Lyt til noget blødt beroligende musik. At lytte til blød musik eller naturlyde kan tage dit sind ud af, hvad der understreger dig.

Relaterede teorier om følelser – hvad er de?

8. Træning. At træne ofte hjælper ikke kun med at håndtere spænding, men det er også godt for dit helbred og velvære. Hvis du ikke hører til et motionscenter, kan du lave nogle lette øvelser derhjemme, med dine børn eller købe en økonomisk træning DVD.

9. Leg med dine børn. At lege med dine børn kan også få dit sind af, hvad der forårsager din stress. Hvis dine børn er lidt, spiller et spil udenfor med dem eller leger sammen med deres yndlingslegetøj. Hvis du har ældre børn, har et familiespil eller filmaften. Spil deres foretrukne brætspil eller se deres yndlingsfilm.

10. Tag en åndedræt. Lav nogle dybe åndedrætsøvelser i et par minutter. Oxygen hjælper dig med at slappe af og slappe af.

Hvordan håndterer du stress?

Link til dette indlæg: ti fantastisk spændingsrelievere

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.