Sæt dig selv op på en dagsdato i løbet af naptime

dagtimerne er attraktive, da vi ikke er trætte. (OK, hvis du har et spædbarn, der ikke sover, kan du altid være træt, men i det mindste ved middagstid er dine chancer for at være opmærksomme meget bedre end ved staten kl. 21.00)

Jeg er blevet påvirket af venner, der havde en sitter lørdag eftermiddag for at sikre, at de muligvis skulle gå på en cykeltur sammen, såvel som af Heather såvel som hendes husbond, der har behandlet sig selv med en sidde-restaurant frokost i løbet af arbejdsdagen mens deres unge er på dagpleje.

Denne uge beundrede jeg en udgivelse af Natalie, en bidragyder til urydige unge moderne forældre, der foreslog en hjemme-naptime-dato. Hun bryder det ned i de nødvendige ingredienser: specielle berøringer, velsmagende bid, vidunderlige bid samt voksne drikkevarer. Jeg vil tilføje påklædning i ikke -yogabukser til hendes liste, men bortset fra det kan jeg godt lide ideen.

Kunne dette være din Valentinsdagsplan? Det falder på torsdag i år, men at observere det på lørdag vil ikke skade nogen.

Læs mere på MKMP>

Leave a Reply

Your email address will not be published.