6 grunde til at tilføje en protein ryste til din diæt

deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Er du nysgerrig efter proteinshakes, men ved ikke, hvor de skal starte? Uanset om du prøver at finde et hurtigt afbalanceret måltid, forsøger at tabe sig for at opfylde dine ernæringsmål eller sigte mod at spise sundere generelt, kan proteinshakes være en fantastisk løsning. Men med så masser af valg på markedet kan det være skræmmende at vide, hvor man skal begynde. Her deler jeg min grundlæggende go-to-guide og seks grunde til, at du skal overveje at tilføje protein ryster til din diæt.

Hvad er der i en protein ryste?
Ligesom mennesker kommer proteinshakes i forskellige former og størrelser med forskellige vitaminer, mineraler, næringsstoffer, smag og mere. Nogle ryster er skabt for blot at supplere kosten med protein, mens andre er meget mere ernæringsmæssigt komplette og kan bruges til at erstatte et måltid. Og mens nogle sælges klar til at drikke fra hylden, er de meget mere populære versioner dem, der tillader personalisering. Dette forsyner mennesker med mulighed for at fremstille deres egne protein ryster ved at kombinere et proteinpulver og en væske, ofte vand, mælk eller sojamælk og tilpasse endda yderligere med tilsætning af andre ingredienser, som frugter, grøntsager, nødder og frø, krydderier og mere.

Hvad kan en protein ryste gøre for dig?
Her er seks måder, som proteinshakes kan hjælpe dig med at nå dine ernæringsmål.

#1: Bedst til on-the-go
Protein ryster, der er skabt til at erstatte et måltid, er gode til folk, der er måltider. De er hurtige og praktiske og kan levere afbalanceret ernæring, når tiden til forberedelse af måltidet er begrænset.

#2: Fantastisk for dem, der kæmper for at opretholde eller tabe sig
For dem, der prøver at tabe sig, kan et måltidsudskiftningshake bruges til at erstatte en eller to måltider om dagen. Bortset fra at være praktisk, har protein -ryster et defineret kalorieindhold og er portionskontrolleret, hvilket gør det meget lettere at tælle kalorier og kontrollere det samlede indtag for dagen.

Relaterede kan mødre bruge Keto Zone for at slippe af med cellulite?

#3: Som et supplement til at hjælpe dig med at få vægt
For dem, der prøver at få vægt, kan proteinshakes bruges til at levere supplerende kalorier. At drikke en proteinryst mellem måltider eller ved sengetid kan hjælpe med at forbedre kalorieindtagelsen.

#4: En nem måde at tilføje protein på
En anden grund til at overveje at bruge en proteinshake er at forbedre dit samlede daglige proteinindtag, hvis det er svært for dig at imødekomme behov fra dine måltider alene. Når du laver dine egne proteinshakes, kan du justere mængden af ​​protein i din ryste i henhold til dine individuelle behov.

#5: Premium brændstof til din krop
Mange mennesker bruger proteinshakes efter en træning, men de er også gavnlige som måltider før træning. De, der træner om morgenen, kan ofte lide at “top tanken” med et let måltid, og proteinshakes kan udfylde regningen.

#6: En nem måde at tilføje andre sunde fødevarer til din diæt
En grundlæggende protein ryste er som et tomt lærred. Du kan tilføje alle mulige ting til din ryste, der kan hjælpe dig med at opfylde dine daglige ernæringsmål. Det er let at tilføje en portion frugt eller grøntsager, men du kan også forbedre din fiber ved at tilføje fuldkorn eller frø eller tilføje sunde fedtstoffer i form af nødder eller avocado.

Protein Shake -blandinger som Herbalife Formula 1 er en fantastisk tilføjelse til din ernæringsplan. Når det er lavet med 8 oz. Nonfat -mælk, en formel 1 Shake leverer 21 vitaminer og mineraler, 17 gram protein med kun 170 kalorier. Plus, med flere forskellige varianter kan du oprette ubegrænsede kombinationer, så du ikke keder dig med den samme smag hver dag. Herbalife Nutrition bruger også andre fantastiske produkter som aktiv fiberkompleks og individualiseret proteinpulver, der kan bruges som boostere til din ryste for at hjælpe dig med at få den ideelle balance mellem næringsstoffer, der er sikre på dine egne diætbehov.

Link til dette indlæg: 6 grunde til at tilføje en protein ryste til din diæt
Relateret hvorfor du skal tilføje phytonutrients til din diæt

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

DelTweet

Del

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.