Tip til samvær

deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

8 kreative måder at tilbringe familietid sammen i vinter

Med de travle tidsplaner for familier er det meget vigtigt end nogensinde at finde kvalitetstiden til at blokere alt andet og bare være sammen. Forskning viser, at børn, der har dedikeret limningstid med deres forældre og søskende, udviser bedre opførsel, højere akademisk succes og meget mere medfølelse. Kvalitetstid sammen skal prioriteres som noget, der er nødvendigt for din familieenhed.

Så fordelene er klare, men virkeligheden er, at det kan føles overvældende at finde sjove måder at være sammen på. At tilbringe tid sammen som en familie bør ikke føle sig som en opgave for forældre eller børn, men desværre er det ofte den måde, det spiller ud. At vælge de ideelle aktiviteter, der er baseret på din families personlighed, kan gå langt i retning af at gøre familietid til noget, som alle ser frem til og værner.

Her er nogle kreative og økonomiske måder at få alle aktive og ekstatiske over at være sammen, uanset hvad dine børns alder:

Gør middagstid til et spil.

Forskning viser, at en af ​​de mest afgørende ting, en familie kan gøre sammen, er at sætte sig ned ved middagsbordet regelmæssigt. Men når du først har opnået det, hvordan får du mest muligt ud af den tid? En måde er at bringe noget sjovt til middagsbordet er at gøre det interaktivt (og gå ud over det grundlæggende “Hvordan var din dag?” -Linjer af spørgsmålstegn). Du kan tage skift om et spørgsmål, der starter “Hvem ville du tage til …?” Og lad hvert familiemedlem vælge et sted. Så skal alle andre svare og beskrive hvorfor. Du kan også starte en historie, som hver person skal tilføje til, indtil den er afsluttet. Afhængig af dine børns alder kan du komme med variationer af disse og andre middagstidspil. Forhåbentlig inspirerer interaktionen dine børn til at fortsætte med at tale, efter at spillet slutter om, hvad der foregår i deres liv.

Relateret ekspertindstilling til hjemmet rengøring Blues af Suzanne MacGuire

Gør håndværk

Du behøver ikke at være særlig kunstnerisk for at have det sjovt med dine børn. Faktisk kan du have det meget sjovere at lære at skabe, male eller designe noget nyt sammen med dem. Mellem ideer på Pinterest og YouTube -tutorialvideoer skal du være i stand til at finde et håndværk, der fungerer for dine børns aldre og interesser. Hvis dine børn er gamle nok, skal du give dem en chance for at planlægge et familiehåndværksprojekt.

Sæt på et talentshow.

Giv hvert familiemedlem chancen for at skinne ved at være vært for et talentshow i din stue. Opmuntring af standardtalenter, som at synge eller spille klaver, men lad det også være åbent for meget mere uden for boksen som sangskrivning eller skuespil. Sæt ikke bare dine børn i rampelyset; Kom også med en sjov måde at vise dine egne talenter på.

Lav en musikvideo.

Hvis din familie er musikalsk tilbøjelig, skal du oprette nye tekster og synge dem til melodien af ​​en genkendelig sang. Hvis dine dansetræk er fantastiske, men din sang er ikke det, bare læbesynkronisering til en familiefavorit og bliver kreativ med præsentationen. Sørg for, at dine børn kalder skuddene, og at du spiller med for at få det mest sjove ud af processen. Hvem ved-du har måske den næste virale video på dine hænder (eller en dokumenteret hukommelse, som dine børn vil glæde sig over at se igen i de kommende år).

GO GEOCACHING.

Hvis du aldrig har hørt om det før, er geocaching som en scavenger eller skattejagt, der er baseret på din placering. Det er en udendørs rekreativ aktivitet med entusiaster over hele verden. Deltagerne bruger en smart telefon eller enhver anden enhed med GPS -kapacitet til at finde små, vandtætte containere, der kaldes “cacher.” Når en cache er fundet, markerer du at være der på et papir inde i beholderen. Du får også se navnene på alle de mennesker, der har været der før dig, og hvor mange måneder eller år cachen er blevet skjult der. Du kan gå til det officielle geocaching -sted for at finde placeringer i nærheden af ​​dig, der er en del af den verdensomspændende sjov.

Relateret Hvad er fordelene ved at læse for børn?

Deltag i en klasse sammen.

Du kan enten alle beslutte at prøve noget nyt sammen eller skifte til at lære meget mere om en interesse for et andet familiemedlem. Find et musikstudie, der bruger lektioner til alle aldre, og afsæt en udnævnt tid hver uge til alle at gå og tage dine respektive klasser og vokse din musikalske tillid. Du kan også slutte dig til et familiekor, intramuralt team eller kunstklub og udvide din vedafsats sammen. Du kommer alle ud af det med meget mere viden end da du begyndte, og vil være vokset nærmere som en familieenhed.

Gå ind og træne til et løb.

Vælg en lokal atletisk race for at deltage i og træner derefter sammen. En populær afstand til at køre som familie er 5k (eller 3,1 miles), men du kan også undersøge cykel, svømning eller forhindringsbane. Husk, at målet med spillet er at have det sjovt. Forbedring af dit niveau af kondition er en belønning og kan inspirere hele din familie til at være meget mere aktiv hele tiden.

Opret en tidskapsel.

Dette må virkelig få kreativiteten hos dine børn, der flyder. Find en kasse, som du kan begrave og indstille en udnævnt tid til at grave den op igen (tænk 5 eller 10 år i fremtiden). Opmuntrer alle slags bidrag, fra håndtegnet kunst til musikoptagelser til fotografier. Du skal også oprette et spørgeskema om likes for hvert familiemedlem og få dem til at udfylde det for at læse ned ad vejen. Vær dog sikker på, at du tager gode noter om, hvor du begraver tidskapslen, så du ikke mister oversigt over den!

Relateret meningitis – Årsager og symptomer

At tilbringe tid sammen som familie tager noget arbejde, men kan virkelig betale sig i det lange løb. De ideelle aktiviteter giver din familie mulighed for at lære meget mere om hinanden såvel som det større samfund. Prøv flere ting og bede dine børn også om forslag. At inkorporere et par af disse aktiviteter i dine vinter-festligheder (og året rundt rutine) kan hjælpe dig med at lære, vokse og binde sammen.

Hvad er dine foretrukne måder at tilbringe tid sammen som familie på?

Link til dette indlæg: tip til samvær

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Leave a Reply

Your email address will not be published.