Let Trader Joe’s Recipe: Lentil Stew

Jeg har aldrig skrevet en opskrift før, så vær venlig at tilgive, når jeg deler disse instruktioner. Jeg laver denne linsergryderet cirka en gang om ugen, og det tager overhovedet ikke tid. Jeg har tjent det til alle tre sæt bedsteforældre, og de alle (hævdede at) lide det. Plus, jeg begyndte at give det til min datter, da hun var omkring 10 måneder gammel, og hun elskede det. Det er fyldt med ernæring, så mens jeg spiser en tomatsuppe-baseret linserstuing med ens lubne små fingre er modbydeligt og rodet, kan jeg ikke klage.

Alle mine ingredienser er fra Trader Joe’s. Hvis du ikke har en erhvervsdrivende Joe’s, skal du muligvis tilberede dine egne linser, i hvilket tilfælde, 90% af fordelen ved denne opskrift er væk. Men for din erhvervsdrivende Joe’s shoppere, her er detaljerne til min foretrukne lette linser gryderet:

Ingredienser:

+ en halv kasse tomat og ristet rød peber suppe+ en pakke med forkogte dampede linser (findes i det kølede afsnit nær de forudskårne grøntsager)+ 1 tsk spidskommen+ søde kartoffelstykker (valgfrit)

Undskyld udseendet af den søde kartoffel. Jeg antager, at jeg kun vaskede halvdelen af ​​det. Hvis du tilføjer søde kartoffel, terninger ca. 3/4 kopfuld og placerer i en mikrobølgeblebeholder, såsom en Pyrex -målekop. Dæk med vand og mikrobølgeovn i 4 minutter. Tøm og læg dem til side. (Jeg lader huden være tændt, men jeg er lidt crunchy på den måde.)

Tomt indhold af linserpakke i en mellemstor gryde. Ryst beholder med suppe og hæld linser over, indtil de er dækket. Varme med medium ild under omrøring lejlighedsvis.

Tilsæt spisskummen. Tilsæt sød kartoffel (eller ikke). Kog, indtil de opvarmes hele vejen igennem.

Server med en dryss af parmesan og nogle podede kiks.

Denne Easy Lentil Stew opbevarer let i køleskabet og er en fantastisk måde at underholde en ven til frokost eller til at fodre dig selv en middag, der er meget mere nærende end korn i to nætter, når din partner er ude af byen.

Børnevenlig? Du fortæller mig. Jeg har en, der vil spise en mandstørrelse og en anden, der ikke ville røre ved den med en ti-fods stang.

Leave a Reply

Your email address will not be published.