Restaurantanmeldelse: Roti Mediterranean

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

På mange dage efter en lang dag på arbejdet kan jeg normalt lide at forkæle mig selv med komfort mad, der enten er dybstegt, salt eller muligvis fuld af MSG. Denne dag var dog anderledes. Jeg kom hjem klar til at købe min go-to fastfood-restaurant fra Bootler. Da sommeren nærmet sig, tog jeg en beslutning om at ændre tingene op og slå op sunde steder, der leverer i nærheden af ​​mig. Da jeg rullede gennem mine muligheder, snublede jeg over en Middelhavsrestaurant kaldet Roti. Med hver restaurant, som jeg køber levering fra, finder jeg ud af, at jeg er nødt til at udføre noget af min egen forskning for at sikre mig, at jeg får det bedste.

Middelhavskøkken er kendt for at bruge en lang række friske grøntsager, olivenolie, korn og magert protein. Dette er alle fantastiske ingredienser til en lækker, afbalanceret og sund kost. Og Roti, en lille kæde Middelhavsrestaurant beliggende i Illinois, DC, Maryland, Virginia og New York, serverer netop det! Illinois alene er hjemsted for 14 af disse lokationer (Chicago er hjemsted for seks af disse 14). Deres mission er at dele deres kærlighed til Middelhavskøkken ved at servere sunde ingredienser og specielle krydderier. De serverer nogle af de bedste Middelhavsmad i Chicago!

Efter at have besluttet om Roti -levering, kiggede jeg på Roti -menuen og indså, at det er ganske enkelt, i modsætning til nogle af de andre restauranter, jeg har undersøgt for nylig. Deres hovedfokus er på personaliseringen af ​​deres kunders retter. De har fire forskellige muligheder at vælge imellem. Rispladen (ikke-GMO Basmati og Wild Rice Mix), Laffa Wrap (Rotis tager på en klassisk middelhavs-sandwich, der bruger en blød indpakning i stedet for PITA), Pita Sandwich (en Middelhavsklassisk sandwich ved hjælp af hele hvedepita-brød) og den Roti -salat (Romaine -blanding med enhver side for at fremstille en sund, men fyldende salat). Når kunderne har besluttet, hvad de vil, vælger de proteinet (kylling, bøf, fisk, lam og falafel), sider og toppings (roti, rishummus, fetaost osv.), Saucer og ekstramateriale (f.eks. Falafel eller hummus med huset -bagt pita). Som en sidebesked kilder Roti lokalt naturlige antibiotiske kød! Og for dem, der er vegetariske, har du dit valg af fisk eller falafel til dit protein sammen med en lang række rige, smagfulde sider. Dette er også et fantastisk sted for dem, der prøver at finde gluten gratis muligheder i Chicago. Deres pitabrød og alle deres proteiner har en gluten gratis mulighed!

Jeg tog en beslutning om at købe Laffa -indpakningen med bøf roti som protein, alle sider og dild, yoghurt, hvidløg og rød hvidvin vinaigrette som saucer. Dette var første gang i et stykke tid, at jeg var i ekstase over at spise noget sundt. Bare to South Park -episoder senere ankom min Roti -levering stor og varm, og vinkede mig til at grave i. Indpakningen var større, end jeg troede, det ville være. Det var ret svært at få min mund rundt om det. De første par bid afslørede masser af farver i alle grøntsager sammen med den saftige bøf. Bøf var meget øm, og den smeltede praktisk talt i min mund. Sammen med det lækre kød komplimenterede de friske og rige smag fra siderne og saucerne (især fra yoghurt, hummus, citron oregano pickles og den røde kål slaw) det rige kød! I slutningen af ​​måltidet, snarere end at føle mig “fedtet fuld”, var jeg det, jeg kaldte “sund fuld”. Denne type fylde kan bedst beskrives som ikke at føle sig floored efter at have spist et stort måltid og stadig føles produktiv. Generelt var dette nogle af de bedste Middelhavsmad, jeg har haft i Chicago, og jeg er i ekstase over at prøve meget flere ting i Roti -menuen.
På trods af at dette var et sted, som jeg ikke ville købe mad fra normalt, spiste jeg et lækkert måltid! Næste gang jeg er i centrum af Chicago, vil jeg absolut stoppe på et af deres lokationer. Det er en fantastisk sund mulighed for dem, der ønsker at udforske Middelhavskøkken uden at komme ind i noget for eksotisk. Maden blev leveret hurtigt, og fødevarens dele og kvalitet overskred min forventning. Denne restaurant er også fantastisk til at catere til alle slags kunder fra kødelskere, veganere, vegetariske og gluten gratis spiser! Så stop ved Roti Chicago næste gang du er i byen!

Link til dette indlæg: Restaurant Review: Roti Mediterranean
Relateret, hvordan man ved, hvordan man giver et kram0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Leave a Reply

Your email address will not be published.