#Indadsshoes velgørenhedskampagne med Inkly Cards

med fars dag ikke langt væk, søndag 21. juni, jeg begynder at planlægge, hvordan jeg vil forkæle de 2 vigtigste (voksne) mænd i mit liv: min mand af 10 år, Peter, og selvfølgelig den eneste Papa G.

Min far, George er en prisvindende restauratør, så glæder sig altid med noget gourmet madrelateret (jeg ved, at Fortnum og Mason gør ham glad for en), men min mand er meget mere af en ‘hård publikum’, så jeg vil gennemse på Hans Amazon -ønskeliste, når den vedrører hans nuværende og uden tvivl Cam -relateret.

Mere end gaverne er dog følelsen, og jeg er taknemmelig for, at bag denne kvinde er 2 store mænd, støtter og elsker mig, og hvad jeg gør. De sammen med min mor er selvfølgelig mine klipper.

Det er fantastisk, at der er en dag dedikeret til far og fejrer alt hvad de er og gør, så mine to unge sønner, Oliver og Alexander og jeg, kan vise vores påskønnelse og gøre en stor gammel ståhej af de store fyre.

Ligesom mors dag og den store vday beskylder folk ofte farsdag for at være bare en anden kommerciel ferie, men jeg må være ærlig, det er jeg virkelig ikke enig i.

Hvor er ligheden i det?

Fædre er en afgørende og lige stor del af familieenheden og bør have forkæmpet.

Og der er så mange måder, du og jeg, kan gøre fars dag meningsfuld.

Dette er grunden til, at jeg elsker den nye velgørenhedskonkurrence af den håndskrevne lykønskningskort -app, jeg er ikke, der opfordrer forældre til at dele et foto på sociale medier af deres barn bogstaveligt talt ‘i fars sko’ i køb for at vinde en familiedag ud af dit valg værd £ 200.

Kampagnens formål er at fremhæve den evige kærlighed mellem en far og hans børn Denne fars dag min egen personlige meget elskede er, når Oliver, 5 ser ind i sin fars øjne og siger: ‘Du er min bedste ven, Far ‘.

Ingen far kan bede om meget mere end det, kan de?!

Det vigtigste er, at indtægterne fra hver eneste fuldt prisfasters dagskort, der er købt på den inkly app, vil blive doneret til fortvivlelse, en afgørende velgørenhed, der leverer støtte til berøvede børn.

Det er en ødelæggende kendsgerning, at omkring 23.600 børn mister en forælder i år, men takket være fortvivlelsesmøder har de altid adgang til kvalitetsstøtte for at hjælpe dem i hårde tider.

For dette års fars dagskort offentliggør jeg disse fantastiske fotos af Oliver, 5 og Alexander, 2 iført deres fars samtale -undervisere, som jeg oprettede gennem de nye ‘Moments’ -funktion i den inkly app.

Vi lavede også denne søde film nedenfor, du skal se, det er en af mine en masse meget elskede familiefilm, vi nogensinde har optaget!

… Inkly er så fuldstændig cool og unik, som sammen med at personalisere dine kort med dine egne fotos, kan du skrive din besked ved hjælp af et almindeligt stykke papir og og en pen, så når du først har taget et foto af det, kan du bruge den Inkly Cards -appen, der fjerner papiret og efterlader din besked inde i kortet.

Du kan endda håndskrive din konvolut og sende globalt, men kortene er trykt lokalt.

En miljøvenlig, let at bruge, værdi for pengene, personlig, finurlig og cool korttjeneste som ingen anden. Vi elsker dem.

Nu tilbage til konkurrencen. Hvor charmerende ser børnene ud? Jeg kan ikke engang!

Der er noget så sødt ved små børn i store sko. Mine klovnelignende børn her får mig virkelig til at smile.

Mit eneste problem nu er at vælge hvilket billede der skal bruges på fronten af kortet! Nu er det din tur til at blive snap glad.

For at deltage i konkurrencen skal ‘Funktion.

Det er helt gratis at downloade på både iOS og Android, og du kan finde ud af meget mere om

I Nklys Facebook -side.

Deltagerne vil blive deltaget i en konkurrence om at vinde en familiedag ud fra deres valg, op til en værdi af £ 200,00, og vinderen bliver valgt tilfældigt.

Konkurrencen slutter den 22/06/15.

KUN UK.

Held og lykke!

Fremmet på præmiefinder, Britmums og Loquax.

Køb min bedst sælgende bog i paperback eller lyd

Min debutbog er min guide til at overleve og trives på arbejdet og derhjemme og bruger indsigt i, hvordan man opretter en digital service eller vender tilbage til arbejde med selvtillid.

Mumboss: Den oprigtige mors guide til at overleve og trives på arbejdet og derhjemme (UK 2. udgave)

Tilgængelig på Amazon eller hørbar

The Working Mom: Din guide til at overleve og trives på arbejde og hjemme (US/Canada Edition)

Tilgængelig 8. september 2020. Køb nu på Amazon

Ligesom hvad du har læst? Så hvorfor ikke følge Vicki på Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest og Instagram

Gå aldrig glip af et indlæg!

Abonner på HonestMum til mit ugentlige e -mail -nyhedsbrev, hvor jeg deler mine nye blogindlæg, bloggingtips, begivenhedsinvitationer, konkurrencer og nyheder om min nye bog. Jeg deler aldrig dine personlige data med tredjepart.

FacebookTwitterPinterestEmAiltumblrshare

Leave a Reply

Your email address will not be published.