Brændstof til Teen Machine lærer teenagere, hvordan man træffer sunde valg

deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Som mor til en teenage -pige vil jeg have, at hun skal blive mere uafhængig og sammen med det er at lære at tage sig af sig selv indefra og ud uden at hendes irriterende mor kommer ind i vejen. Jeg håber, at hun gennem mit eksempel har lært lidt om, hvordan man træffer sunde valg. Nogle gange har vores teenagere brug for mere end bare eksempler og råd fra deres forældre.

Vores teenagere synes måske os irriterende og nøjeregnende, hvis vi taler for meget om, hvordan de skal tage sig af deres kroppe. For at tilskynde til uafhængighed har de brug for eksterne kilder til at hjælpe dem. Mor og far er ikke særlig smarte i en teenageres øjne, men bøger, lærere og internettet er.

Brændstof til teen -maskinen. er den perfekte udvendige kilde, der lærer teenagere, hvordan man træffer sunde valg, når det kommer til mad, motion og vægtstyring. Bogen er let at læse, og jeg mener er velegnet til børn fra 12-18.

Det første kapitel diskuterer det grundlæggende bag mad og ernæring. Brændstof til teen -maskinen refererer til madpyramiden, når de forklarer delstørrelse, vitaminer og fødevaregrupperne.

I de næste par kapitler går forfattere Ellen Shanley og Colleen Thompson i detaljer om fysisk aktivitet, vægtstyring og spiseforstyrrelser. De opfordrer teenagere til at have mindst 1 times fysisk aktivitet om dagen. De inkluderer også eksempler og ideer til din teenager for at hjælpe ham med at få sin 1 times træning. Kapitlet i vægtstyring forklarer, hvad BMI betyder, og hvordan din teenager kan afgøre, om hun er overvægtig eller lige ret. Dette kapitel diskuterer også FAD -diæter, kalorier og tip til atleter. Kapitlet om spiseforstyrrelser er meget nyttigt for teenagere, især piger. Piger er altid bekymrede over deres kropsbillede. Din teenager kan lære det grundlæggende bag spiseforstyrrelser og kropsbillede sammen med nyttige websteder og telefonnumre, hvor hun kan nå ud til, hvis hun tror, ​​hun kan have symptomerne på en spiseforstyrrelse.

Relateret har brug for pengehjælp? En liste over de bedste typer lån til enlige mødre

Resten af ​​bogen handler om mad fra vegetarisme til sportsnæring og opskrifter. Fyring af teen -maskinen er en stor ressource, som enhver teenager skal læse. Hvis du tror, ​​at dit barn ikke læser det, hvis du fortæller ham også bare glide det ind i hans rygsæk. Hvis han finder ud af, at du var den, der lagde det der, vil han takke dig senere.

Brændstof til teen -maskinen kan købes på Amazon.com for under $ 15,00.

*Videregivelse Jeg modtog en kopi af brændstof til teen -maskinen fra bullpub.com til gengæld for denne gennemgang. Alle udtalelser er nøjagtige og 100% mine.

Diskuter dette i vores forum

Link til dette indlæg: brænder teenager Maskinen lærer teenagere, hvordan man træffer sunde valg

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Leave a Reply

Your email address will not be published.