“Trængende ud”, eller hvordan jeg mistede mit babyfedt endelig!

Hej damer (dudes, se væk),
Jeg mistede 9 pund og to inches fra min talje på fire måneder. Og jeg er ikke kun glad for mig selv, jeg vil fortælle dig nøjagtigt, hvordan jeg gjorde det og derefter grafer det for dig.

Men først … lad mig minde dig om, at dette ikke er et sted at tale om D-ordet (hvis D-ord er “diæt”, men måske hvis det er “bleer, meget sjovere end” eller “middag på en restaurant” ) Fordi vi synes, du er smuk, hvordan du har det, og vi vil bare have dig til at have det sjovt med din baby og dig selv det første år!

Men hvis din baby måske lige er blevet to, og folk stadig spørger dig, “Hvornår skyldes babyen?” Det kan være tid til at tænke på at revidere din måltidsplan bare en smidge og måske intensivere driften af ​​ærinder (som i spandex). Så det er her min historie begynder.

Forestil dig, at jeg stadig ser anstændig, lidt normal, venlig fint ud med lidt ekstra noget-noget rundt i midten, og folk spørger, om jeg er gravid. Mens en del af mig faktisk overvejer at blive banket op for at stoppe den akavhed, tager den smartere del af mig kontrol.

Jeg lavede min ændrede version af 30 -dages strimlet i 6 uger og blev frustreret. Jeg blev stærkere, byggede udholdenhed og var nu i stand til at lave en pushup, men jeg mistede nul pund. Frick!

Da jeg vidste, at jeg elsker en god udfordring, og jeg klarer mig bedre med en partner, talte jeg min BFF Whitney til at slutte mig til den næste fase af planen. Lige efter Valentins weekend begyndte vi på en hemmelig plan: fase en af ​​South Beach -diæt. Jepp, D -ordet.

Så vi gjorde SOBE -diæt strengt i en uge, og hver så 5 pund falde væk. Give den gas! Jeg træner lidt her og der – stadig med Jillian – og det var hun ikke. Den næste uge holdt vi inderligheden ved at sige nej til alt brød, sukker og frugt og hver mistet nul meget mere pund. Vi troede, at det var stort set BS, men vi var også så glade for at være på vores før-sekund-baby kæmpende vægte.

De næste to uger blev efterfulgt af Whitneys modificerede fase to forslag, der alle førte til min fødselsdag, på hvilket tidspunkt vi begge ville have kage.

Efter min fødselsdag i midten af ​​marts spiste jeg kage hver dag i en uge eller to. Jeg griner ikke, men jeg holdt mig fast med min nye rutine med æg til morgenmad og salat til frokost. Jeg startede også vedligeholdelsesplanen for “trængsel” med at fylde min dag med så masser af sunde fødevarer og gode grøntsager, at jeg ikke har sult efter de dårlige fødevarer. Så når jeg går ud for pizza, får jeg en skive og en enorm salat i stedet for at spise min halvdel af pizzaen. For Zacharys pizza (en himmelsk version af Chicago Deep Dish) spiste jeg en halv skive med min salat og var stadig glad.

Og det er ret, hvor jeg er nu. Jeg prøver at holde mig til fuldkornsbrød, men jeg spytter ikke pizza ud eller en muffin, hvis det er alt, hvad der er tilgængeligt. Jeg er stadig i det falske sukker, men jeg glæder mig i en god cupcake, som situationen dikterer. Og jeg ser, hvor masser af grøntsager jeg kan klæbe ind i hvert måltid. I dag havde jeg en gajillion af dem (blandede greener, zucchini, asparges, broccoli, svampe, sojabønner, garbanzos og mere!)

Today, I was re-measured for custom-made jeans by indi/intellifit and I have lost 2 inches off my waist considering that mid-January and 1 inch off a lot of other measureable body parts. except my head. Obviously, that sucker grew a smidge because I’m so proud.

As a precaution, I ate some candy today (before the measurement) so I won’t be too fat for them by the time they arrive. In about four weeks, I’ll get my custom-made jeans and tell you all about them.

Leave a Reply

Your email address will not be published.