Gør æg til en del af din fysiske fitnessrutine

deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Æg har altid spillet en enorm funktion i diæter, der er orienteret mod fitness; Uanset om det er at kaste pund eller få det protein, du kræver for at udvikle muskelmasse. I mange år handlede en hel del fysiske kondition diæter imidlertid om æggehvider, hold æggeblommen. De hvide har en lavere andel af kalorier, såvel som de er en stor kilde til protein, kalium såvel som riboflavin, som hjælper stofskiftet såvel som immunsystemet. Imidlertid antyder meget nyere forskningsundersøgelse, at kolesterol i kosten (grunden til, at masser af diæter undgik æggeblommen) At tabe sig, gavner meget mere ved at spise det hele.

Nogle af de allerbedste ægopskrifter til fitnessfokuserede individer handler om quiche, da de pakker en hel del protein såvel som du kan masser dem op med grøntsager, der hjælper med fedttab såvel som at levere højfiber, indstilling af måltider. Pakk din quiche med mørke blade miljøvenlige som collardgrønt, spinat samt broccoli, alt i høj calcium, folat, kalium samt masser af vitaminer. Quiche er et fremragende måltid til at lave, om du fodrer en husstand eller bare dig selv; Forsegl det i køleskabet samt afskåret en skive til morgenmad, frokost eller middag.

Hvis du undrer dig over, hvor du skal opdage tiden til at stege op et par over-easies om morgenen såvel som at rydde op bagefter, kan du prøve en takt mere, som vanskelig kogning af et lager af æg til resten af ​​ugen. Skær dem op såvel som at smide dem på en sandwich eller en salat, eller spis dem hel med lidt peber, når du har en ægte hast; Svære kogte æg holder i en uge i køleskabet, hvilket indikerer, at du altid kan tilberedes med en hurtig snack- eller proteinrige komponenter til enhver form for måltid.

Relaterede sundheds- og wellness -fordele ved bukkehornkløver

Du kan opdage masser af opskrifter på quiche, frittatas, gryderetter, supper såvel som salater på internettet fra ægbønder i Ontario, som giver dig mulighed for at skifte med imperiale såvel som metriske målinger samt inkluderer en guide til sammenligning af ægstørrelser, At hjælpe dig med at holde styr på kalorier såvel som gram protein, uanset hvilken størrelse du får i butikken. Der er masser af forskellige metoder, du kan tilberede, såvel som at bruge æg, enten som en primær kilde til protein eller en smagfuld tilføjelse. De bruges også i køkkener fra hele verden fra Huevos Rancheros til karry, så du kan altid smage tingene op.

I Ontario oprettes æg i henhold til et antal forskningsdrevne programmer samt procedurer, der fremmer fødevaresikkerhed såvel som sunde produkter, herunder metodekoden til at lægge høner, som regulerer de forhold, hvor høns holdes. Koden regulerer ting som belysning, ventilation, fjernelse af spredning samt vand såvel som foder, mens andre forskningsdrevne bestræbelser har hjulpet med at bidrage til fremskridt som Omega-3-beriget æg. Tilføjelse af ting som hørfrøolier til en høns diætplan resulterer i æg, der er rige på omega-3-fedtsyrer, der er knyttet omhyggeligt til reduktioner i hjertesygdomme. Æg er ikke kun en passende mad til bodybuildere såvel som diæter, de er bare en del af en generel sundere livsstil. Næste gang du er i supermarkedet, skal du ikke huske at hente æg.

Link til dette indlæg: Gør æg til en del af din fysiske fitnessrutine

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Leave a Reply

Your email address will not be published.